Λίγο πριν το ύστατο "αντίο" στην Άλκηστη Παυλίδου αγαπημένοι συνάδελφοι της την αποχαιρετούν


Λίγο πριν το ύστατο "αντίο" στην Άλκηστη Παυλίδου αγαπημένοι συνάδελφοι της την αποχαιρετούν

Δείτε τι είπαν για εκείνην μιλώντας σε τηλεοπτικές εκπομπές   

Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός χώρος του νησιού μας θέλησε να αποχαιρετήσει την Άλκηστη Παυλίδου αποτίνοντας φόρο τιμής στη μακρόχρονη πορεία της στον χώρο του θεάματος, μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της. 

Διαβάστε ακόμα: Ο καλλιτεχνικός χώρος της Κύπρου αποχαιρετά την Άλκηστις Παυλίδου [εικόνες]

Αρκετοί ήταν οι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου που μίλησαν για την εκλιπούσα ηθοποιό σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές. 

Διαβάστε ακόμα: Τα συγκλονιστικά λόγια του Γιώργου Ζένιου για τον χαμό της Άλκηστις Παυλίδου [βίντεο]

“Ξέραμε πως η Άλκηστις μας περνούσε δύσκολα με το πρόβλημα που είχε με την υγεία της αλλά ελπίζαμε σε ένα θαύμα. Το πολεμούσε. Δεν έχω λόγια να πω για την Άλκηστη. Ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική μάνα […] Ένας ακέραιος χαρακτήρας. Ήταν μία μεγάλη ηθοποιός και μεγάλη καρδιά”, είπε ο Κρίστοφερ Γκρέκο σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή “Μεσημέρι και Κάτι”.

Τηλεφωνικά μίλησε για την ηθοποιό στην ίδια εκπομπή και η Ειρήνη Κωνσταντίνου: “Η Άλκηστις αγαπήθηκε πάρα πολύ μέσα από τις σειρές του ΣΙΓΜΑ. Ήταν κάτι που περιμέναμε γιατί ξέραμε ότι υπέφερε τον τελευταίο καιρό, αλλά όταν ξυπνάς και ακούς αυτή την είδηση είναι τραγικό. Σκέφτεσαι τις κόρες της, την οικογένειά της, την ίδια”.

Συγκινημένος μίλησε για την Άλκηστις Παυλίδου και ο ηθοποιός Κωστάκης Κωνσταντίνου: “Όταν φεύγει ένας πολύ καλός άνθρωπος όπως ήταν η Άλκηστις είναι λυπηρό. Από χθες το βράδυ που το έμαθα και ίσως να το έμαθα και από τους πρώτους, λυπήθηκα πάρα πολύ. Δεν σας κρύβω ότι δεν κοιμήθηκα λόγω του χαμού της Άλκηστις”.

Συντετριμμένος ήταν και ο ηθοποιός Δημήτρης Ξύστρας μιλώντας για εκείνη, φιλοξενούμενος στο πλατό της εν λόγω εκπομπής: “Καλή πορεία Άλκηστις μου και να ξέρεις ότι πάντα θα σε αγαπάμε και δεν θα σε ξεχάσουμε”.

Κατόπιν, στην εκπομπή “Έλα να δεις”, για την ηθοποιό μίλησε η Γιάννα Λευκάτη: “Αυτό συμβαίνει μία φορά στα 100 χρόνια να έρθει στη γη ένας τέτοιος άνθρωπος […] Ο τρόπος ζωής που είχε ήταν για να την εκλαμβάνει κάποιος ως νουθεσία. Η Άλκηστις δεν μοίραζε την καρδιά της. Την έδινε ολοκληρωτικά […] Δεν παραπονέθηκε ούτε και μία στιγμή”.

“Είχε απίστευτη αγάπη για όλους μας. Αν δείτε στο διαδίκτυο όλοι μαμά την λέμε. Και στα δύσκολα η Άλκηστις ήταν πλημμυρισμένη από την αγάπη των παιδιών και των εγγονιών της και όλου του κόσμου”, δήλωσε η Σοφία Καλλή στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”.

“Ήταν η μάμα μας. Τώρα είμαι σίγουρος ότι θα ξεκουραστεί εκεί που της αξίζει. Στον Παράδεισο ήταν από τους ανθρώπους που πρωτεργάτησε για το θέατρο της Κύπρου. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Μας χάρισε υπέροχες στιγμές μέσα από τους ρόλους της. Θα είναι αξέχαστη”, δήλωσε ο Σοφοκλής Κασκαούνιας κάνοντας δηλώσεις στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”.

Η Αννίτα Σαντοριναίου, συγκινημένη είπε: “Η Άλκηστις είναι μία εθνική ηθοποιός. Από κάθε γωνιά της Κύπρου στέλνουν μηνύματα θλίψης για τον χαμό της. Έχει κερδίσει στη ζωή της αυτόν τον τίτλο”.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 15:00 στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Ανδρέα, στο Πλατύ Αγλαντζιάς και η ταφή στο κοιμητήριο Κωνσταντίνου και Ελένης. 

Tags Άλκηστις Παυλίδου, θανατος, Ηθοποιός, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8856 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4857 s // Total time: 2.3714 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X