Γεωργία Βρανά: Τα "καρφιά" της στον Χάρη Χριστόπουλο [βίντεο]


Γεωργία Βρανά: Τα "καρφιά" της στον Χάρη Χριστόπουλο [βίντεο]

Δεν έκρυψε την ενόχληση της on air.

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”, βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 5 Οκτωβρίου, η Κύπρια παίκτρια του “Μy Style Rocks”, Γεωργία Βρανά.

Στη συζήτηση που είχε με την παρουσιάστρια της εκπομπής, η τραγουδίστρια μίλησε για τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει στην Αθήνα μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι μόδας, αλλά και γενικότερα για τη “γεύση” που της έχει αφήσει το show.

Διαβάστε ακόμα: My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα διαγωνιζόμενη μπροστά στους κριτές [βίντεο]

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην κριτική επιτροπή αναφέροντας πως ο Στέλιος Κουδουνάρης, αποδείχθηκε ο αγαπημένος της κριτής, με την ίδια να αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Κύπριος σχεδιαστής ήταν η αδυναμία της, παρά τα όσα της έλεγε, στο διαγωνιστικό κομμάτι.

Λίγo μετά η ίδια δεν δίστασε να ρίξει τα “καρφιά” της στον επίσης κριτή του παιχνιδιού, Χάρη Χριστόπουλο, με την τραγουδίστρια να δηλώνει:“Με αυτόν που τα είχα, ήταν με τον κύριο Χριστόπουλο[…]πιστεύω πως υπήρχε αντιπάθεια προς το πρόσωπό μου ξεκάθαρα, γιατί στα υπόλοιπα κορίτσια ενώ ήταν ο μόνος “απλόχερος” με τις βαθμολογίες, εμένα με “πέθανε” στα δυάρια[…] Είμαι λίγο εκνευρισμένη με αυτό το θέμα, και δεν μου αρέσει και  ο τρόπος που μίλαγε σε όλα τα κορίτσια, θεωρώ ότι ήτανε πάρα πολύ προσβλητικός[…].

 

Tags διασημοι, γεωργια βρανα, gossip, showbiz, celebrities, my style rocks, χαρης χριστοπουλος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2946 s (227 Queries.) // Parse time: 1.2989 s // Total time: 3.5935 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X