Άλκηστις Παυλίδου: H συγκινητική στιγμή που τη συνοδεύουν στην τελευταία της κατοικία ο γαμπρός και ο εγγονός της [βίντεο]


Άλκηστις Παυλίδου: H συγκινητική στιγμή που τη συνοδεύουν στην τελευταία της κατοικία ο γαμπρός και ο εγγονός της [βίντεο]

Τα δάκρυα της κόρης της, Χριστίνας Παυλίδου.

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και θλίψης, άτομα από τον καλλιτεχνικό κόσμο της Κύπρου και όχι μόνο θέλησαν να αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά την αγαπημένη σε όλους ηθοποιό, Άλκιστης Παυλίδου.

Η σπουδαία καλλιτέχνης που άφησε μεγάλη ιστορία πίσω της στο χώρο του θεάματος του τόπου μας, άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 74 ετών, τα ξημερώματα της Δευτέρας, 5 Οκτωβρίου, ημέρα των γενεθλίων της.

Διαβάστε ακόμα: Το τελευταίο "αντίο" στην Άλκιστης Παυλίδου [βίντεο]

Αυτό που συγκίνησε και ράγισε καρδιές, ήταν η στιγμή που ο γαμπρός της Γιώργος Τσιάκκας και ο εγγονός της, Άλκης, μαζί με τον ηθοποιό Σοφοκλή Κασκαούνιας οδήγησαν την Άλκιστης τους, στην τελευταία της κατοικία, κρατώντας το φέρετρο της.

To πλάνο της σύνδεσης που έκανε η εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" κλείνει με την Χριστίνα Παυλίδου, στην προσπάθεια της να συγκρατήσει τα δάκρυα της, την ώρα που βλέπει για τελευταία φορά τη μητέρα της. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:  

 

 



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8798 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2979 s // Total time: 3.1777 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X