Μερκής – Κυριάκου: Έτσι γιόρτασαν τα δεύτερα γενέθλια του γιου τους! [εικόνες]


Μερκής – Κυριάκου: Έτσι γιόρτασαν τα δεύτερα γενέθλια του γιου τους! [εικόνες]

Στο επίκεντρο της σημερινής ημέρας για το ζευγάρι τα γενέθλια του γιου τους, Λάμπρου!  

Τα δεύτερα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα, 8 Οκτωβρίου ο μικρός Λάμπρος Μερκής, γιος του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μερκή και της όμορφης instagrammer, Άντρεας Κυριάκου. 

Το μοντέλο μπήκε χθες στην κουζίνα και έφτιαξε η ίδια την τούρτα για τα γενέθλια του γιου της, αποκαλύπτοντας και τις ζαχαροπλαστικές της ικανότητες. 

Μετά τις τρυφερές ευχές της Άντρεας Κυριάκου στο instagram, σειρά είχε και ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος έγραψε: “Το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή είναι η οικογένεια και νιώθω ευλογημένος που έχω μια όμορφη, σωστή και χαρούμενη οικογένεια. Γιε μου μου έχεις δώσει σε εμένα και στην μητέρα σου την απόλυτη ευτυχία και καθημερινά κάνουμε σχέδια και όνειρα για το μέλλον της οικογένειας μας. Να ζήσεις Γιόκκαρε μου πάντα με υγεία και χαρά και θα είμαι πάντα δίπλα σου και θα περάσουμε μαζί και τα καλά αλλά και τα δύσκολα με την αγάπη και τον σεβασμό που έχουμε ανάμεσα μας στην οικογένεια”. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εικόνες που μοιράστηκε το ζευγάρι στο instagram με το πώς γιόρτασαν τα γενέθλια του μικρού τους: 
 

Tags αντρεα κυριακου, Γιώργος Μερκής, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4399 s (230 Queries.) // Parse time: 1.1220 s // Total time: 3.5620 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X