Η DKNY παρουσιάζει το νέο άρωμα DKNY Be Extra Delicious


Η DKNY παρουσιάζει το νέο άρωμα DKNY Be Extra Delicious

Aυτό το παιχνιδιάρικο floral gourmand άρωμα αφυπνίζει τις αισθήσεις με νότες από τραγανό αχλάδι, γαρδένια και κρεμώδη καραμέλα.

Η DKNY παρουσιάζει το νέο άρωμα DKNY Be Extra Delicious και σας προσκαλεί να απολαύσετε τη γλυκιά πλευρά της ζωής και να "κακομάθετε" τον εαυτό σας με τον πιο λαχταριστό τρόπο. Σαν την πιο γλυκιά ένοχη απόλαυση, αυτό το παιχνιδιάρικο floral gourmand άρωμα αφυπνίζει τις αισθήσεις με νότες από τραγανό αχλάδι, γαρδένια και κρεμώδη καραμέλα. Ακαταμάχητο από μόνο του και extra delicious όταν συνδυάζεται με το κλασσικό Be Delicious, το νέο Eau De Parfum σας παροτρύνει να ζείτε την κάθε στιγμή και να απολαμβάνετε την κάθε σας διάθεση!

Εμπνευσμένο από την τάση του layering και του personalization, που συναντάμε τόσο στη μόδα όσο και στην ομορφιά, το DKNY Be Extra Delicious είναι το πρώτο άρωμα της DKNY που μπορεί να συνδυαστεί με το iconic DKNY Be Delicious. Εξατομικεύστε την αρωματική σας εμπειρία και προσαρμόστε το άρωμα σας στη διάθεση σας κάθε στιγμή, εκφράζοντας όλες τις λαχταριστές πλευρές σας.

Αφεθείτε σε μία ακαταμάχητη σύνθεση από γλυκές λιχουδιές. Στην κορυφή του αρώματος, τραγανό αχλάδι, αναζωογονητικό περγαμόντο και ζουμερό cassis σχηματίζουν την πρώτη στρώση απόλαυσης. Ντελικάτο muguet, φρέσκια παιώνια και γαρδένια αναμιγνύεται με μία δόση από ηλιοτρόπιο στην καρδιά. Η γλυκιά σύνθεση του αρώματος ενισχύεται με μία έκρηξη από raspberry που τυλίγεται με κρεμώδη καραμέλα συνθέτοντας ένα άρωμα ακαταμάχητο και παιχνιδιάρικο.

Νότες Κορυφής: Αχλάδι, Περγαμόντο, Freesia, Cassis

Νότες Καρδιάς: Παιώνια, Ηλιοτρόπιο, Γαρδένια, Muguet

Νότες Βάσης: Raspberry, Ambroxan, Κρεμώδης Καραμέλα

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Το DKNY Be Extra Delicious "δανείζεται" το κλασσικό μπουκάλι του Be Delicious που παραπέμπει σε μήλο, με το διάφανο γυαλί και τις ροζ λεπτομέρειες να του δίνουν μια γλυκιά, παιχνιδιάρικη διάθεση. Η εξωτερική του χάρτινη συσκευασία είναι ανακυκλώσιμη με πιστοποίηση FSC.  

Tags dkny, DKNY Be Extra Delicious, αρωμα, Ομορφια, beauty, perfume


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2622 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3501 s // Total time: 2.6123 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X