Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια   

Κριός

Πολλές οι εναλλαγές κατά τη διάρκεια της μέρας και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι γι αυτές. Πολλές από τις προγραμματισμένες δραστηριότητες σάς σήμερα να αναβληθούν λόγω απρόβλεπτων παραγόντων. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για μια ενδεχόμενη αποτυχία και δεν πρέπει να ανησυχείτε για οποιοδήποτε δεν εξαρτάται από το χέρι σας και δεν μπορείτε να αποφύγετε.

 Ταύρος

Θα πρέπει να καλωσορίσετε κάθε δραστηριότητα που σας φέρνει γαλήνη και πνευματική αναζωογόνηση. Η επαφή με φιλικά πρόσωπα μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Οι δεσμευμένοι ευνοείστε να προκαλέσετε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας, που θα καθορίσει την τύχη της σχέσης τους. Αποφύγετε πειραματισμούς σχετικά με το φαγητό, γιατί καραδοκούν προβλήματα με το πεπτικό σας σύστημα.

Δίδυμοι

Αρκετά δύσκολη μέρα σήμερα. Άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας πικράνουν. Προσοχή στις εξαπατήσεις! Προς το βράδυ η μέρα γίνεται κάπως απατηλή και υπάρχει κίνδυνος να μαλώσετε με τρίτους εξαιτίας ανούσιων παρεξηγήσεων. Μην επιβάλετε τις απόψεις σας με τρόπο μαχητικό. Ένας καινούργιος φίλος μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος.

Καρκίνος

Θα εκπλαγείτε σήμερα, αλλά κάποιο άτομο του περιβάλλοντος σας θα σας προσφέρει με απόλυτη ειλικρίνεια την βοήθεια και την στήριξη του! Πολλές οι κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες σας, αλλά δεν θα είστε απόλυτα ευχαριστημένοι. Κάτι στην ατμόσφαιρα δεν σας αφήνει να χαρείτε την ξεγνοιασιά σας. Η διάθεση σας δεν είναι ιδιαίτερα καλή σήμερα και η συμπεριφορά σας από ελαφρά έως αρκετά κυκλοθυμική

Λέων

Η διαίσθηση σας θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σήμερα στις επαφές και τις συνομιλίες επαγγελματικής φύσης που θα έχετε. Φροντίστε οι συνομιλίες σας να είναι ουσιαστικές. Μπορεί να αποκατασταθεί ένα επικοινωνιακό ή ερωτικό ζήτημα που σας ταλαιπώρησε αρκετά το τελευταίο διάστημα. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να έχετε συνείδηση των πράξεων σας. Προσοχή στα ποτά και τα ξενύχτια.

Παρθένος

Μη δραματοποιείτε μια κατάσταση. Μπορεί να είναι απλά μια παρεξήγηση ή να απογοητεύεστε επειδή προσφέρατε περισσότερα από όσα ταιριάζουν στην περίπτωση. Πέραν αυτού, επαφές και ταξίδια με ανθρώπους από το εξωτερικό θα σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες, ενώ οι επαγγελματικές σας συμφωνίες θα είναι συμφέρουσες.

Ζυγός

Η μέρα θα σας θυμίσει κατά την εξέλιξη της ότι θα πρέπει να προνοήσετε και για ενδεχόμενες δύσκολες μέρες που θα ακολουθήσουν. Βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας και ξεκινήστε να αποταμιεύετε, αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Η σχέση σας θα βρίσκεται επίσης στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας, υπάρχει όμως έντονο το συναίσθημα του ανικανοποίητου.

Σκορπιός

Αισθάνεστε πολύ καλά, ισορροπημένοι, χαρούμενοι, σχεδόν ευτυχισμένοι! Απολαύστε την ανέφελη μέρα σας και διαφυλάξτε την σαν κόρη οφθαλμού για τις πιο απαιτητικές στιγμές του μήνα που έρχονται… Μετά από πολλή και σοβαρή σκέψη αποφασίζετε να θέσετε τέρμα σε κάτι που σας δημιουργούσε άγχος και ανησυχία. Πετάξτε από την ζωή σας ότι αισθάνεστε ότι δεν είναι άξιο διατήρησης και επικεντρωθείτε στα ωφέλημα.

Τοξότης

Δυσκολίες και δυσαρμονίες θα βρεθούν στον δρόμο σας σήμερα! Μην προσπαθήσετε να τις αγνοήσετε, γιατί θα σας ταλαιπωρήσουν περισσότερο. Ασχοληθείτε σοβαρά με ότι προκύψει και λύστε το με αποφασιστικότητα. Μην υπαναχωρείτε ως προς τις ηθικές αξίες και πιστεύω σας, ακόμη και αν έχετε την στήριξη των γύρω σας. Αργά ή γρήγορα θα κλιθείτε να πληρώσετε τις συνέπειες των πράξεων σας.

Αιγόκερως

Οι πλανητικές επιρροές σήμερα θα φέρουν σύντομα αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο. Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα και η αισιοδοξία θα επανέλθει σύντομα στην καρδιά σας. Επωφεληθείτε από την εύνοια της σημερινής μέρας και ταχτοποιήσετε μια οικονομική σας υπόθεση.

Υδροχόος

Οι εξελίξεις στο εργασιακό σας περιβάλλον είναι θετικές και τα πρώτα απτά αποτελέσματα της σκληρής σας δουλειάς δεν θα αργήσουν να φανούν. Κάτι σημαντικό που είχατε αναλάβει στον εργασιακό τομέα κοντεύει να ολοκληρωθεί. Διατηρείστε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους ή συνεργάτες σε αρμονικό επίπεδο για να μην σας βγάλουν άλλου είδους προβλήματα από την πορεία σας.

Ιχθείς

Ρίξτε βάρος της προσπάθειας σας για να προωθήσετε μελλοντικά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στο μέλλον. Προβλέπεται βελτίωση στα αισθηματικά θέματα. Η μέρα απαιτεί διαλλακτικότητα και υπομονή σε οικογενειακά θέματα.

 

Από την Αλίντα Κανάκη

πηγη:thebestgr

Tags ημερησιες προβλεψεις, προβλέψεις, ζωδια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5554 s (247 Queries.) // Parse time: 0.7012 s // Total time: 3.2566 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X