Έφη Παπαϊωάννου: Η συγκινητική αναφορά στον Άντη Χατζηκωστή κατά την παραλαβή του βραβείου της


Έφη Παπαϊωάννου: Η συγκινητική αναφορά στον Άντη Χατζηκωστή κατά την παραλαβή του βραβείου της

Τα λόγια της στη σκηνή της 15ης απονομής “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς”  

Η Έφη Παπαϊωάννου βραβεύθηκε στα χθεσινοβραδινά βραβεία “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς” που παρουσίασε η Estee Lauder, κερδίζοντας στην κατηγορία Fashion Designer. 

Διαβάστε ακόμα: Οι επώνυμοι που πέρασαν από το ροζ χαλί των "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2019" [Μέρος Α’]

Η αγαπημένη σχεδιάστρια ανεβαίνοντας στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της θέλησε να ευχαριστήσει τα αγαπημένα της πρόσωπα για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια και ξεχωριστά ευχαρίστησε τον άνθρωπο που πίστεψε σε εκείνην από την πρώτη στιγμή, τον Άντη Χατζηκωστή. 

“Είναι πολύ συγκινητικό να παραλαμβάνω αυτό το βραβείο και θα ήθελα να το αφιερώσω στον άνθρωπο που ίσως είναι και ο λόγος που βρίσκομαι εδώ σήμερα […] Είναι ο άνθρωπος που πίστεψε σε μένα πριν από μένα. Με παρότρυνε να ολοκληρώσω τα όνειρά μου. Είναι ο άνθρωπος που έχει αγγίξει τη ψυχή μου και τον έχω κλείσει για πάντα εκεί. Και δεν είναι άλλος από τον Άντη Χατζηκωστή, που είναι και ο εμπνευστής αυτών των βραβείων”, είπε η Έφη Παπαϊωάννου συγκινημένη. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags έφη παπαιωάννου, διασημοι, madame figaro awards 2019, madame figaro γυναικες της χρονιας 2019, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2223 s (251 Queries.) // Parse time: 0.5606 s // Total time: 2.7829 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X