Χρύσανθος Τσουρούλλης: Μας μίλησε για την Έμιλυ Γιολίτη και αν θα τη δούμε ποτέ καλεσμένη στο δελτίο! 


Χρύσανθος Τσουρούλλης: Μας μίλησε για την Έμιλυ Γιολίτη και αν θα τη δούμε ποτέ καλεσμένη στο δελτίο! 

Τον εντοπίσαμε στο ροζ χαλί των βραβείων “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς”   

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, διευθυντής του συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη λαμπερή βραδιά των βραβείων “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς”. 

Διαβάστε ακόμα: Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης έκανε την ανακοίνωση για το νέο project του συγκροτήματος ΔΙΑΣ! [βίντεο]

Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης μίλησε στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ και στον Γιώργο Μιχαήλ, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύντροφό του και Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Έμιλυς Γιολίτη με πολύ όμορφα λόγια για τις ικανότητές της αλλά και για τη σχέση τους. 

“Προσπαθώ να μην τα μπλέκω και τα δύο. Έχει όλες τις δυνατότητες και όλες τις γνώσεις για να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και στο τέλος της ημέρας να αφήσει το αποτύπωμά της κάνοντάς τον καλύτερο. Εκεί όπου θα ζητηθεί η άποψή μου εν είδει συζήτησης το κάνω διακριτικά αλλά πάντως δεν επεμβαίνω. Είναι δύο χωριστοί κόσμοι οι επαγγελματικοί που δεν πρέπει να μπλέκονται. Από εκεί και πέρα όταν μπαίνουμε στο σπίτι και κλείνουν οι πόρτες είναι κάτι που μας αφορά τους ίδιους. Πάντως όλα είναι αρμονικά”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κατόπιν, κληθείς να απαντήσει αν θα δούμε ποτέ την Έμιλυ Γιολίτη καλεσμένη στις “Τομές στα Γεγονότα” ούσα φιλοξενούμενή του, είπε: “Νομίζω πως αυτός ο ρόλος πια θα ανατίθεται στους εκλεκτούς μου συνάδελφους για να είναι και ιδιαίτερα αντικειμενικοί. Έτσι κι αλλιώς στο τέλος της ημέρα, θα πρέπει να έχω κι ένα σπίτι να πάω πίσω”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο: 


 

Tags χρύσανθος τσουρούλλης, εμιλυ γιολιτη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9060 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4338 s // Total time: 2.3398 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X