Scarlett Johansson: Αυτός είναι ο λόγος που αναβλήθηκε ο γάμος της με τον Colin Jost!


Scarlett Johansson: Αυτός είναι ο λόγος που αναβλήθηκε ο γάμος της με τον Colin Jost!

Ο σύντροφος της Hollywoodιανής ηθοποιού έκανε την αποκάλυψη!  

Τα σκαλιά της εκκλησίας επρόκειτο να ανέβουν αυτό το διάστημα η Scarlett Johansson και ο αγαπημένος της Colin Jost, ωστόσο αποφάσισαν να τον αναβάλουν ελέω κορωνοϊού. 

O Jost μιλώντας se podcast του Marc Maron εξομολογήθηκε τον λόγο που οι δυο τους πήραν μία τέτοια απόφαση, λέγοντας: “Δεν γνωρίζουμε, στ’ αλήθεια πότε μπορούμε να κάνουμε τον γάμο μας […] Έχουμε στην οικογένειά μας άτομα υψηλού κινδύνου. Ποιος ξέρει πότε θα θελήσουμε να κάνουμε μία μεγάλη συγκέντρωση κόσμου”. 

H Johansson και ο Jost είναι μαζί από το 2017, όταν γνωρίστηκαν στα παρασκήνια του “Saturday Night Live”.

Αξίζει να σημειωθεί πως μπορείτε να απολαύσετε την Scarlett Johansson στην υπέροχη ερμηνεία της στην προτεινόμενη για έξι Oscars ταινία “Jojo Rabbit” στο πλαίσιο αφιερώματος για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που ετοίμασε η Nova Cyprus από τις 24 έως τις 31 Οκτωβρίου, καθημερινά στις 21:00, στο κανάλι Novacinema3HD.

Στο αφιέρωμα συμπεριλαμβάνονται μεγάλες ταινίες με αγαπημένους ηθοποιούς. Εκτός από το “Jojo Rabbit” που προαναφέρθηκε θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τα “The Monuments Men”, “The Book Thief”, “Midway”, “A Hidden Life”, “Aftermath”, “A Rose in Winter”, “When Hitler stole the Pink Rabbit”, τις σειρές “Catch 22” και “Atlantic Crossing”. 

Jojo Rabbit

Στις κινηματογραφικές πρεμιέρες ένα μοναχικό αγόρι από τη Γερμανία βλέπει την ιδέα του για τον κόσμο να αντιστρέφεται, όταν ανακαλύπτει ότι η διαζευγμένη μητέρα του κρύβει μια μικρή Εβραία στη σοφίτα τους. Με μοναδική βοήθεια τον χαζούλη φανταστικό του φίλο, Αδόλφο Χίτλερ, ο Τζότζο θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον τυφλό φανατισμό του.

The Monuments Men

Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου μια επίλεκτη ομάδα Συμμάχων επιφορτισμένη από τον Φραγκλίνο Ρούζβελτ πρέπει να πάει στη Γερμανία και να διασώσει καλλιτεχνικά αριστουργήματα από τους Ναζί και να τα επιστρέψει στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Με την τέχνη παγιδευμένη πίσω από τις γραμμές του εχθρού και με το γερμανικό στρατό κάτω από τις διαταγές να καταστρέψει τα πάντα καθώς το Γ' Ράιχ κατέρρεε, πώς θα μπορέσουν αυτοί οι άνδρες - επτά διευθυντές μουσείων, επιμελητές και ιστορικοί τέχνης, όλοι τους πιο εξοικειωμένοι με τον Μικελάντζελο παρά με τα όπλα - να τα καταφέρουν. Αλλά καθώς αυτοί οι Άνδρες των Μνημείων, όπως ονομάζονταν, βρέθηκαν σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο για να αποφευχθεί η καταστροφή 1000 χρόνων πολιτισμού, θα ρισκάρουν τη ζωή τους για να προστατέχουν και να υπερασπιστούν τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ανθρωπότητας.

The Book Thief

Η Λίζελ μετακομίζει στο σπίτι της ανάδοχης οικογένειας των Χούμπερμαν λίγο προτού ξεκινήσει ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος. Η προσαρμογή της στη νέα πραγματικότητα είναι δύσκολη, αφού η μητριά της Ρόζα και οι συμμαθητές της της κάνουν τη ζωή δύσκολη. Με τη βοήθεια του καλοκάγαθου πατριού της Χανς όμως μαθαίνει γραφή και ανάγνωση, ενώ αποκτά εμμονική σχέση με τη λογοτεχνία.

Midway

Η Ναυμαχία του Μίντγουεϊ εξιστορεί μία από τις πιο φημισμένες μάχες μεταξύ του αμερικανικού και ιαπωνικού στόλου, που έδωσε στις αμερικανικές δυνάμεις το προβάδισμα στο μέτωπο του Ειρηνικού στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η ταινία, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, αφηγείται την ιστορία των αξιωματικών και των στρατιωτών, που χρησιμοποίησαν το ένστικτο τους, το σθένος τους και τον ηρωισμό τους για να νικήσουν τον εχθρό, παρά τις αντίξοες συνθήκες.

A Hidden Life

Η ειδυλλιακή ζωή του Αυστριακού αγρότη Φραντς Γιαγκερστάτερ διακόπτεται απότομα, όταν λαμβάνει ειδοποίηση να καταταγεί στον ναζιστικό στρατό. Αποφασίζει να αρνηθεί, αντιμετωπίζοντας κατηγορία για εσχάτη προδοσία.

Aftermath

Σε αυτό το μεταπολεμικό δράμα, παρακολουθούμε τον στρατηγό Lewis Morgan να βρίσκεται στο βομβαρδισμένο Αμβούργο για να επιβλέπει τον Γερμανικό πληθυσμό και να ξεριζώσει όσους ναζί έμειναν. Μαζί του είναι και η γυναίκα του Rachel, η οποία προσπαθεί να επουλώσει τον πόνο που οι δύο τους βίωσαν λίγα χρόνια πριν όταν οι Γερμανοί βομβάρδισαν το σπίτι τους στην Αγγλία. Ο Lewis επιτάσσει το σπίτι του αρχιτέκτονα-όχι Χιτλερικού-χήρου Stefan Lubert, ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει την δύσκολη έφηβη κόρη του.

A Rose in Winter

Η εξαιρετική ζωή της Edith Stein. Γεννημένη Εβραία, επέδειξε θάρρος χωρίς συμβιβασμούς ως ειλικρινής υποστηρικτής της ισότητας στο Κίνημα για τα Δικαιώματα της Γυναίκας κατά την έναρξη του Εθνικού Σοσιαλισμού στη Γερμανία.

When Hitler stole the Pink Rabbit

Η Άννα ζει με τους γονείς της και τον μεγαλύτερο αδερφό της στο Βερολίνο. Ο πατέρας της είναι γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος επικρίνει τον Αδόλφο Χίτλερ και τους Ναζί. Η αρχή της ταινίας διαδραματίζεται λίγο πριν από τις γερμανικές εκλογές τον Μάρτιο του 1933, οι οποίες θα φέρουν τον Χίτλερ στην εξουσία. Η οικογένεια της Άννας, καθώς ο πατέρας της γνωρίζει τον κίνδυνο στον οποίο βρίσκονται λόγω της δουλειάς του αλλά και της εβραϊκής καταγωγής τους, εγκαταλείπει αρχικά το Βερολίνο για τη Ζυρίχη. Αργότερα θα βρεθούν στο Παρίσι και στη συνέχεια στο Λονδίνο. Η απόφασή τους να φύγουν από τη Γερμανία υλοποιείται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αθόρυβα: οι βαλίτσες γεμίζουν βιαστικά - μαζί τους μπορούν να πάρουν μόνο τα βασικά. Και το κουνέλι πρέπει να παραμείνει στη Γερμανία.

 

 

Όλες οι πιο πάνω ταινίες και πολλές πολλές ακόμα θα είναι διαθέσιμες και στην υπηρεσία NovaOnDemand από τις 23 Οκτωβρίου για να τις δεις στον χρόνο που εσύ θέλεις!

Η μοναδική εμπειρία On Demand σε περιμένει στην τηλεόραση σου!
 

Tags Scarlett Johansson, nova cyprus, β παγκοσμιος πολεμος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7182 s (250 Queries.) // Parse time: 0.5449 s // Total time: 3.2631 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X