Το Beauty Salon που αναδείχθηκε ως το καλύτερο στα 2α βραβεία "Beauty Awards 2020"


Το Beauty Salon που αναδείχθηκε ως το καλύτερο στα 2α βραβεία "Beauty Awards 2020"

Αυτό που ξεχώρισε και ψηφίστηκε από κοινό και κριτική επιτροπή.

Πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς τα 2α βραβεία "Beauty Awards 2020" με παρουσιάστρια την Κατερίνα Στικούδη.

Στην κατηγορία best beauty salon για το 2020 αναδείχθηκε το Beauty Touch by Elena Milidoni. Το βραβείο απένειμε ο Μιχάλης Ηλιάδης, δημιουργός του κομμωτηρίου Hairspray, και η Άντρη Χατζηχριστοδούλου, παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ.

Με 23 χρόνια εμπειρίας, το Beauty Touch by Elena Milidoni αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό απόλυτης χαλάρωσης και αναζωογόνησης προσφέροντας ποιοτικές και σύγχρονες υπηρεσίες αισθητικής. Σε ένα ζεστό, ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, το έμπειρο προσωπικό του προσφέρει εξατομικευμένες θεραπείες για πρόσωπο, σώμα αλλά και για τα άκρα, όπως μανικιούρ και πεντικιούρ, συνδυάζοντας τη σύγχρονη τεχνολογία που διαθέτει με τις εκάστοτε νέες τάσεις στον χώρο της ομορφιάς. Τα διεθνή προϊόντα Murad και Mesoestetic εγγυούνται τη μέγιστη αποτελεσματικότητα των θεραπειών. Άλλες δημοφιλείς θεραπείες είναι το Laser, το RF, το Microneedling, καθώς και ο σχηματισμός και η διόρθωση φρυδιών με την τεχνική microblading. Δείτε τι δήλωσε η δημιουργός του Beauty Touch, Έλενα Μηλιδώνη:

Tags ελενα μηλιδωνη, Beauty Touch by Elena Milidoni, best beauty salon 2020, beauty awards 2020, madame figaro beauty awards 2020, Ομορφια, beauty, προσωπο, Μακιγιαζ, face, makeup, make up


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.9261 s (249 Queries.) // Parse time: 1.2388 s // Total time: 6.1650 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X