Στα παρασκήνια των βραβείων "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς" που παρουσίασε η Estée Lauder


Στα παρασκήνια των βραβείων "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς" που παρουσίασε η Estée Lauder

Ήμασταν εκεί και σας μεταφέρουμε όλα όσα είδαμε πριν και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

Τη Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο στο Σκαλί Αγλαντζιάς η 15η απονομή των βραβείων “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς” που παρουσίασε η Estée Lauder. 

Οι προσκεκλημένοι φτάνοντας στο ροζ χαλί της εκδήλωσης αντίκρυσαν την υπέροχη διακόσμηση με ανθοσυνθέσεις και την επιβλητική πυραμίδα από λαμπάκια δίνοντας στον χώρο μία ρομαντική νότα που επιμελήθηκε η Μέλανη Ποταμίτου, ιδιοκτήτρια του Splendid Floral & Events σε συνεργασία με την εταιρία Solomou Garden Center και την ELD CY

Κατόπιν, προχωρώντας η γωνιά που έφτιαξε ειδικά για τα βραβεία ο μεγάλος χορηγός της βραδιάς, η Estée Lauder αποτέλεσε ιδανικό σημείο για αναμνηστικές selfies. 

Κατεβαίνοντας κάτω και λίγο πριν πάρουν οι καλεσμένοι τις θέσεις τους στο αμφιθέατρο, η Cyta, το Beauty Line και το Intercollege έφτιαξε ειδικά διαμορφωμένες γωνιές τραβώντας την προσοχή των παρευρισκομένων. 

Μία όμορφη έκπληξη περίμενε το κοινό που βρέθηκε στο Σκαλί Αγλαντζιάς, καθώς σε κάθε θέση είχε τοποθετηθεί μία τσάντα με δώρα και snacks όπου μεταξύ αυτών υπήρχαν τα αγαπημένα proper corn, γευστικοί ξηροί καρποί και αποξηραμένα φρούτα από το Cito Gourmet, τα οποία συνδυάζονταν απόλυτα με το δροσιστικό νερό Dash και το κρασί Peleano Sparkling White. Το Intercollege πρόσφερε στο κοινό ένα ξεχωριστό γλυκό έδεσμα που ετοίμασαν οι ίδιοι. Δωράκι έδωσαν, επίσης, στους παρευρισκομένους η Cyta και η Dove

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι βραβεύσεις “τρυπώσαμε” στα καμαρίνια. Το μακιγιάζ επιμελήθηκε ο Μιχάλης Ορφανίδη, Chief Make Up Artist των Beauty Line και η οµάδα των εξειδικευµένων make up artists των καταστηµάτων Beauty Line με τα προϊόντα Estée Lauder. 

Κατόπιν, ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε τον Κωνσταντίνο Κάγκα με την ομάδα του Kagas Hair να επιμελούνται το hair look του παρουσιαστή και των καλλιτεχνών. 

Η Αλίκη Χρυσοχού φόρεσε δημιουργίες Εφi Couture της σχεδιάστριας Έφης Παπαϊωάννου. Η Escluso Jewelry Boutique by Elena Andreou παραχώρησε κοσμήματά της.

Η Ηλιάνα Χαραλάμπους και η εταιρεία Mindy - Mork παραχώρησε ενδύματα για τη βραδιά. 

Ευχαριστίες επίσης, στον Ipanema Espresso για την παροχή καφέδων και στην εταιρεία Evaggelismos Music Store που παραχώρησε το πιάνο για την έκπληξη που επεφύλαξε η παραγωγή των βραβείων στην Πίτσα Σπυριδάκη στην οποία απονεμήθηκε το τιμητικό βραβείο “Συνολικής Προσφοράς”, όπου στη σκηνή ανέβηκε ο Απόλλωνας Καλαμένιος, μαθητής της βραβευθείσας και έπαιξε στο πιάνο εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκομένους. Την εταιρεία Sps Security Services για τις υπηρεσίες ασφάλειας στην εκδήλωση.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: ESTÉE LAUDER

ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ: CYTA BUSINESS

ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: DOVE

ΧΟΡΗΓΟΙ: BEAUTY LINE, UNICARS AUDI, OCCHIO CATERING, IPANEMA ESPRESSO

ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ: THE LANDMARK NICOSIA

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ INTERCOLLEGE

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: LANDAS COLOUR, SPS SECURITY, PROPER, Κρασί PELEANO, SPLENDID FLORAL & EVENTS, EVENT LIGHTING DESIGN και SOLOMOU GARDEN CENTRE, SIXT, CITO, Νερό PERIC, MINDY- MORK, SOLDOUT TICKETS.

Η καταμέτρηση των ψήφων έγινε με την εγκυρότητα του INTERCOLLEGE.

Tags madame figaro awards 2019, madame figaro γυναικες της χρονιας 2019, χορηγοι, βραβεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6512 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5278 s // Total time: 3.1790 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X