Μικρά μυστικά για τέλειο μακιγιάζ σε περίοδο κορωνοϊού


Μικρά μυστικά για τέλειο μακιγιάζ σε περίοδο κορωνοϊού

Ο γνωστός make up artist, Σωτήρης Λοβαρής σας δίνει χρήσιμες συμβουλές για να κρατήσει το μακιγιάζ σας πίσω από την προστατευτική μάσκα.

Η χρήση της προστατευτικής μάσκας εν μέσω πανδημίας δεν πρέπει να σας προκαλεί αρνητικά συναισθήματα αφού υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορείτε να κάνετε έτσι ώστε να έχετε ένα τέλειο μακιγιάζ από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Καταρχήν, πρέπει να γνωρίζετε πως πέρα από το γεγονός πως οι μάσκες μειώνουν τη μετάδοση του ιού, σας προστατεύουν κι από τη σκόνη, τα καυσαέρια και τους καπνούς, έτσι δείτε την όλη κατάσταση θετικά καθώς τώρα είναι η ιδανικότερη περίοδος για να φτιάξουμε μια λαμπερή επιδερμίδα.

Αρχικά, φροντίστε η επιδερμίδα σας να είναι καθημερινά καλά ενυδατωμένη! Πριν την ενυδατική κρέμα την οποία θα χρησιμοποιείτε πρωί και βράδυ, εφαρμόστε serum και φυσικά λιγότερη ποσότητα make up αφού δεν θέλουμε υπερβολές στο μακιγιάζ μας.

Αποφύγετε τα λιπαρά make up επιλέγοντας ένα matt foundarion το οποίο να διαρκεί όλο το 24ωρο. Χρησιμοποιείστε translucent powder οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, έτσι το πρωινό σας μακιγιάζ θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ.

Τονίστε τα μάτια με περισσότερη μάσκαρα και το αγαπημένο μας eyeliner. Πάρτε μια παλέτα σκιών και παίξτε λίγο με τα χρώματα. Δείτε ποια σας ταιριάζουν περισσότερο και δημιουργήστε το look που επιθυμείτε.

Στα χείλη εφαρμόστε ένα lip stain, αποφύγετε όλα τα gloss και τα sheer lipstick. To lip stain θα σας διαρκέσει όλη την μέρα και οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να βγάλετε την μάσκα σας και αυτό θα φαίνεται απείραχτο.

Facebook: Beauté by lovaris

Instagram: beautebylovaris

Site: www.slovaris.com

Tags σωτηρης λοβαρης, Ομορφια, Μακιγιαζ, κορωνοιος, μασκες προστασιας, beauty, makeup, make up


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7972 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3963 s // Total time: 3.1934 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X