Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η εκπομπή με επώνυμη κυρία που δεν προβλήθηκε ποτέ!


Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η εκπομπή με επώνυμη κυρία που δεν προβλήθηκε ποτέ!

Αυτός είναι ο λόγος που σάστισε η καλεσμένη on camera και το επεισόδιο δεν παίχτηκε ποτέ!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου φιλοξενήθηκε στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε ένα “πακέτο” που παρέλαβε κάποτε γνωστό πρόσωπο της ελληνικής showbiz, ωστόσο, το συγκεκριμένο επεισόδιο της προβλήθηκε ποτέ στην τηλεόραση.

“Έχει συμβεί μια φορά με επώνυμο πρόσωπο, επώνυμη κυρία που την κάλεσε μια άλλη κυρία που εμάς μας παρουσιάστηκε ότι θα είναι κάτι που θα κάνει πάρα πολύ χαρούμενη την παραλήπτρια και την ξέρω από χρόνια.

Μας έδωσε πραγματικά κάποια στοιχεία που τα ερευνήσαμε κι ήταν όντως έτσι. Καλούμε την επώνυμη κυρία κι έρχεται πολύ διακριτική και κανείς δεν ξέρει ποιος κρύβεται από πίσω. Αποκαλύπτεται το πρόσωπο και παγώνει η παραλήπτρια, η επώνυμη κυρία.

Λέω τι έχει συμβεί; Μου λέει σας παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω να σταματήσουμε τώρα την εκπομπή. Η γυναίκα είναι τρελή, έχει μαζί μου μανία καταδίωξης και με έχει τρελάνει με μηνύματα καταγγελτικά.

Μέχρι και σε δικηγόρους έχει πάει. Μπορώ να πω ότι έχει μια ψύχωση. Φυσικά σεβαστήκαμε αυτό που μας είπε η κοπέλα κι αυτή η εκπομπή δεν προβλήθηκε ποτέ”, αποκάλυψε η Χατζηβασιλείου. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το zappitgr:

Tags βικυ χατζηβασιλειου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, πακέτο, πάμε πακέτο, γρηγορης αρναουτογλου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0231 s // Total time: 0.0235 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X