Τι θα φέρει ο μήνας Νοέμβριος για όλα τα ζώδια; 


Τι θα φέρει ο μήνας Νοέμβριος για όλα τα ζώδια; 

Μηνιαίες προβλέψεις για τον προτελευταίο μήνα του χρόνου  

Κριός

Οι αστρολογικές αλλαγές του μήνα φαίνεται να λειτουργούν θετικά για σένα για αυτό και μπορείς να ξεκινήσεις το μήνα σου με χαμόγελο και αισιοδοξία. Στις 4/11 ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού, βάζοντας κατά κάποιο τρόπο τα πράγματα στη θέση τους. Ενώ  στις 11/11 περνά στο ζώδιο του Σκορπιού ευνοώντας τον οικονομικό σου τομέα. Ο μήνας ξεκινά λίγο δύσκολα στα εργασιακά, όμως όσο περνούν οι μέρες οι συνθήκες ευνοούν τα σχέδια σου και βελτιώνονται. Η νέα Σελήνη στις 15/11 φέρνει ευκαιρίες και πιθανά νέες προτάσεις. Σκέψου και λάβε υπόψη σου πως και ο Άρης επανέρχεται σε ορθή πορεία στο δικό σου ζώδιο και βάζει τέλος σε καθυστερήσεις και θολά τοπία. Από τις 22/11 που ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Τοξότη, μπορείς επιτέλους να θέσεις σε εφαρμογή τις αλλαγές που επιδιώκεις εδώ και καιρό και οι συνθήκες δεν ήταν καθόλου ευνοϊκές. Ευκαιρία να ανανεώσεις το πάθος και το ρομαντισμό στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου καθώς η Αφροδίτη στις 21/11 περνά στο ζώδιο του Σκορπιού. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σας και εξομολογήσου του τα συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι μόνη, με την επικοινωνία σου να βελτιώνεται ξέρεις πλέον πως θα κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ταυτόχρονα βέβαια δεν λείπουν και οι νέες γνωριμίες.

Ταύρος

 

Προβληματισμοί, καθυστερήσεις και ανατροπές πλέον γίνονται παρελθόν με τον Ερμή να επανέρχεται σε ορθή πορεία από τις 4/11. Στη συνέχεια στις 11/11 περνά στο ζώδιο του Σκορπιού δίνοντάς σου τη δυνατότητα να βελτιώσεις και να επαναφέρει τις ισορροπίες στις σχέσεις σου, είτε πρόκειται για προσωπικές είτε επαγγελματικές. Παρασκηνιακές καταστάσεις στα εργασιακά λαμβάνουν τέλος με τον Άρη να επανέρχεται επίσης σε ορθή πορεία. Πλέον ξέρεις πως να προωθήσεις τα σχέδια σου και ποιον να εμπιστευτείς. Νέες προτάσεις είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο, όμως πριν δεσμευτείς εξέτασε προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια. Καιρός να υπερασπιστείς και να διεκδικήσεις τα όνειρα και τις ιδέες σου. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα φαίνεται να είναι λίγο δύσκολο για τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Με λίγη καλή διάθεση από μέρους όμως όλα λύνονται. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 υπόσχεται και φέρνει αλλαγές και βελτιώσεις. Εσύ που είσαι μόνη, αρκετές είναι οι βοηθητικές όψεις που θα σε οδηγήσουν σε νέα ξεκινήματα. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και κάνε τις σωστές επιλογές μέσα από την πληθώρα θαυμαστών σου.

Δίδυμοι

Ο Νοέμβριος έρχεται να θεραπεύσει τις πληγές του προηγούμενου διαστήματος και να επαναφέρει τις ισορροπίες στη ζωή σου κυρίως στα συναισθηματικά. Σε αυτό συμβάλλει και ο Ερμής που στις 11/11 κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού και σου δημιουργεί την ανάγκη να εξομολογηθείς και να νιώσεις ασφαλής συναισθηματικά. Οι περισσότερες πλανητικές όψεις του μήνα στρέφουν έντονα το ενδιαφέρον σου στα εργασιακά. Το κλίμα και το πρόγραμμα είναι αρκετά πιεστικό καθώς από τη μια καλείσαι να πάρεις σοβαρές αποφάσεις κι από την άλλη οι ήδη υπάρχουσες υποχρεώσεις σου είναι πολλές. Προς το τέλος του μήνα θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και διαλλακτικότητα καθώς προκαλούνται εντάσεις. Με τον Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού αλλά στη συνέχεια και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, το ενδιαφέρον και ο ερωτισμός στη σχέση με τον αγαπημένο σου ανεβαίνει. Παρά του ότι ο χρόνος σου είναι περιορισμένος εξοικονομείς χρόνο για αυτόν. Εσύ που είσαι μόνη, ο έρωτας φαίνεται να σε βρίσκει απροετοίμαστη και να σου έρχεται το ταβάνι στο κεφάλι. Στο τέλος του μήνα όμως οι αδυναμίες σου έρχονται στο προσκήνιο και ίσως θα πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις.

Καρκίνος

Τέλος στην εσωστρέφεια και τις αρνητικές σκέψεις τουλάχιστον για το μήνα Νοέμβριο. Ο Ερμής και ο Άρης επιστρέφουν σε ορθόδρομη πορεία και βοηθούν στη διευθέτηση πολλών θεμάτων που το προηγούμενο διάστημα βρίσκονταν σε στασιμότητα και οι υποθέσεις σου αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν σε παγκόσμιο επίπεδο. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτική στα εργασιακά, στις αποφάσεις που αφορούν στην καριέρα και τη φήμη σου, όμως παρόλα αυτά η διάθεση και η ενέργεια σου παραμένουν ανεβασμένες. Στις 15/11 η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού λειτουργεί βοηθητικά καθώς και  οι ιδέες σου είναι ευφάνταστες και δημιουργικές. Θετικός χαρακτηρίζεται ο μήνας και για τη συναισθηματική σου ζωή. Το πλανητικό σκηνικό και οι ενέργεια τους σου δίνουν τη δυνατότητα για μια ανανέωση, ίσως και κάποιες σημαντικές αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον της σχέσης σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία στο δεύτερο μισό του μήνα φαίνεται να σε ενθουσιάζει και να σου παίρνει τα μυαλά.

Λέων

Αυτόν το μήνα θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτική με τη διαχείριση των οικονομικών σου και τις αποφάσεις σου στα εργασιακά. Αν και οι περισσότεροι πλανήτες κινούνται θετικά και προς όφελος σου στους περισσότερους τομείς της ζωής σου, ίσως δεν σου επιτρέπουν ριζοσπαστικές αλλαγές. Από τις 4/11 ο Ερμής ξεκινά την ορθόδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού διευκολύνοντας την επικοινωνία σου και στις 11/11 περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, στρέφοντας το ενδιαφέρον σου περισσότερο στα θέματα και ζητήματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα φαίνεται να είναι ευνοϊκότερο για τον τομέα των εργασιακών σου, μιας και ο Άρης από το ζώδιο του Κριού επανέρχεται κι αυτός σε ορθόδρομη πορεία και ανεβάζει την ενέργεια σου. Έχεις στη διάθεσή σου αρκετό χρόνο για να αφιερώσεις στον ερωτικό σύντροφό σου κι αυτό σας φέρνει πιο κοντά. Μετά από όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, φαίνεται να συνειδητοποιείς τη σημαντικότητα της σχέσης σου και να κάνεις τις υποχωρήσεις και αναγνωρίσεις που πρέπει. Εσύ που είσαι μόνη, με την  είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 μπορείς να πετάξεις από πάνω σου τη μοναξιά και να βρεις τον άνθρωπο που θα σηματοδοτήσει τη ζωή σου.    

Παρθένος

Πολλές αλλαγές στην καθημερινότητά σου, πιθανά στα πλαίσια των γενικών αλλαγών που συμβαίνουν στη ζωή όλων μας. Χρειάζονται προσαρμοστικότητα και υπομονή από μέρους σου κυρίως το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται περισσότερο στον τομέα των οικονομικών σου. Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία από τις 4/11 σου δίνει τη δυνατότητα να ξεπεράσεις εμπόδια και να βάλεις ένα νέο πρόγραμμα στο χειρισμό των χρημάτων σου. Συνέλλεξε τις πληροφορίες που χρειάζεσαι προκειμένου να συμπληρώσεις των πάζλ των αναζητήσεων και επιδιώξεων σου στα εργασιακά και περίμενε το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα για να δράσεις. Να θυμάσαι πως όποια αλλαγή και να προκύψει αυτόν το μήνα στο τέλος και στον απολογισμό θα διαπιστώσεις πως λειτούργησε προς όφελός σου. Ο κυβερνήτης σου Ερμής από τη νέα του θέση το ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 ευνοεί τον τομέα των συναισθηματικών σου δίνοντάς σου τη δυνατότητα να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να λύσεις παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Η επικοινωνία ευνοεί την προσέγγιση προς το  πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είτε πρόκειται για μια νέα γνωριμία είτε για μια επανασύνδεση. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Ζυγός

Οι δυσκολίες τελικά εσένα φαίνεται να σε δυναμώνουν και να ενισχύουν την αποφασιστικότητά σου για αυτό ο Νοέμβριος σε συνδυασμό πολλών πλανητικών αποκαταστάσεων, όπως του Ερμή και του Άρη που επανέρχονται σε ορθή πορεία, είσαι έτοιμη να δράσεις. Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα είναι αυτά που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Το πρώτο δεκαπενθήμερο θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτική με τον τρόπο που επικοινωνείς και διαπραγματεύεσαι αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες και τις ευκαιρίες του μήνα και πλησίασε τον ερωτικό σύντροφο σου, καθώς ο Ερμής σου δίνει τη δυνατότητα να γεφυρώσεις τις αποστάσεις. Γιατί όχι επίσης, στο να συζητήσεις μαζί του μια ενδεχόμενη συγκατοίκηση. Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού αναδεικνύει τη θηλυκότητά σου, όμως σου δίνει και τη δυνατότητα να ανακαλύψεις τις βαθύτερες πραγματικές σου ανάγκες. Ένα φλερτ απλά δεν σε καλύπτει όποτε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

Σκορπιός

Είσαι πολύ πιο δραστήρια και θετική αυτόν το μήνα καθώς οι πλανητικές ενέργειες λειτουργούν προς όφελός σου. Πολλοί από αυτούς μαζεύονται στο δικό σου ζώδιο, όπως 11/11 ο Ερμής, στις 15/11 πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο καθώς και στις 21/11 περνά και η Αφροδίτη. Αποκαλύψεις, έρωτες, ευκαιρίες όλα τα σενάρια παίζονται για σένα παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν γενικότερα. Η επικοινωνία σου βελτιώνεται στα εργασιακά δίνοντας σου την ευκαιρία να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους, να διαχειριστείς ευκολότερα και αποτελεσματικότερα τις υποθέσεις σου. Στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα νέες ευκαιρίες και προτάσεις σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις το deal που επιδιώκεις. Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση με τον αγαπημένο σου, μιας και μπορείτε να συζητήσετε τα όσα σας απασχολούν και να βρείτε τη χρυσή τομή. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέος έρωτας από εκεί που δεν το περιμένεις χτυπά την πόρτα της καρδιάς σου πολλά υποσχόμενος.

Τοξότης

Πρακτικά εμπόδια φαίνεται να κουβαλά ο νέος μήνας παρά τις προσδοκίες σου. Κάποιες καταστάσεις δυστυχώς δεν είναι στο δικό μας χέρι. Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού επανέρχεται σε ορθή πορεία καθώς και ο Ερμής, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να ξεπεράσεις αρκετά από τα προβλήματα που σε βαραίνουν και να επικοινωνήσεις ουσιαστικότερα. Ο Ήλιος επίσης στις 22/11 περνά στο δικό σου ζώδιο σηματοδοτώντας μια άλλη εποχή. Σε εργασιακό επίπεδο προσεκτική θα πρέπει να είσαι ως προς την αποφυγή παρασκηνιακών καταστάσεων, ιδιαίτερα με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11. Εμπιστεύσου του ένστικτό σου και παράμεινε συγκεντρωμένη στους στόχους σου. Μην θέτεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου σε κίνδυνο μπλέκοντας σε παράλληλες, κρυφές καταστάσεις. Αντίθετα προσπάθησε να γεφυρώσεις τις αποστάσεις και να βρεις κοινά ενδιαφέροντα που θα σας φέρουν πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, όσο βρίσκεται η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που σου δίνονται, καθώς νέες γνωριμίες έχουν ενδιαφέρον και αξίζει να ασχοληθείς.

Αιγόκερος

Προσοχή χρειάζονται αυτόν το μήνα οικογενειακές σχέσεις ως προς τον τρόπο που τις χειρίζεσαι. Μπορεί να μην νιώθεις αρκετά έτοιμη να κάνεις κάτι τέτοιο όμως οι συνθήκες το απαιτούν. Στις 11/11 ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και θεωρητικά είναι μια καλή εποχή για να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις μαζί τους. Φαίνεται να σε πιέζει ο χρόνος ανάμεσα σε εργασιακά και οικογένεια για αυτό θα χρειαστεί να διατηρήσεις τις ισορροπίες προκειμένου να μπορέσεις να είσαι συνεπής σε όλα. Η ορθή πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού από τις 15/11 σε γεμίζει ενέργεια και σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις τα σχέδια σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η είσοδος του Ερμή, της Αφροδίτης αλλά και η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείς πιο κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και τον ερωτικό σύντροφό σου. Άκου και λάβε υπόψη σου τις απόψεις του αγαπημένου σου που έχει τη δυνατότητα να κρίνει πιο αντικειμενικά κάποιες καταστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες έρχονται στο προσκήνιο ανεξάρτητα ότι εσύ είσαι ακόμα κολλημένη στο παρελθόν.

Υδροχόος

Φρόντισε να μην αποσπάται το ενδιαφέρον σου από τους στόχους σου, παρά του ότι οι συνθήκες που επικρατούν γύρω σου, σου δημιουργούν ένα αίσθημα απογοήτευσης. Δώσε έμφαση στην κοινωνική σου ζωή και διατήρησε τις σχέσεις σου με άτομα που θα ωφελήσουν τα μελλοντικά σχέδια σου. Η εικόνα και το προφίλ σου στα εργασιακά σε ενδιαφέρει τόσο, όσο και σου δημιουργεί άγχος. Η αναγνώριση δεν είναι μακριά και σε αυτό συμβάλλει η ορθόδρομη πορεία του Άρη στις 15/11 από το ζώδιο του Κριού. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες και πιθανά μια προαγωγή ή πρόταση που θα σου δώσει τη δυνατότητα να αναδείξεις τις ικανότητές σου. Το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου αποκαθίσταται και έτσι μπαίνεις στη διαδικασία ακόμα και να σκεφτείς μια επισημοποίηση της σχέσης σας. Μικρές ασήμαντες παρεξηγήσεις ή και εντάσεις δεν είναι ικανές να διαταράξουν το κλίμα ασφάλειας και ισορροπίας σας. Εσύ που είσαι μόνη, ένα ειδύλλιο από το παρελθόν δεν αποκλείεται να ξαναβρεθεί στο δρόμο σου.  

Ιχθείς

Προσπάθησε αυτόν το μήνα να αποφύγεις το άγχος και να αντιμετωπίσεις όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά και ρεαλιστικά τις καταστάσεις. Αποκατάστησε τις σχέσεις σου με άτομα του οικείου σου περιβάλλοντος, με τη δυνατότητα που σου δίνει η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία. Καλώς ή κακώς ο συναισθηματικός τομέας είναι ο πιο ουσιαστικός και κρίσιμος για σένα.  Η νέα Σελήνη και η επαναφορά του Άρη επίσης σε ορθόδρομη πορεία φέρνει βελτίωση και ισορροπία στον οικονομικό σου τομέα. Η σωστή επικοινωνία λειτουργεί βοηθητικά στα επαγγελματικά σχέδια σου. Θέματα εκπαίδευσης και μάθησης ευνοούνται ιδιαίτερα. Άλλωστε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις μια αλλαγή πλεύσης που θα σε φέρουν πιο κοντά σε αυτό που ονειρεύεσαι. Προσέγγισε τον ερωτικό σύντροφό σου και απελευθέρωσε το πάθος που κρύβεις μέσα σου. Είναι κρίμα να υπάρχουν αδικαιολόγητες αμφισβητήσεις μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 21/11 φέρνει εκπλήξεις και υπερτονίζει τη θηλυκότητά σου.

Από τη Λίτσα Πετρίδη

Πηγή: tlifegr

Tags ζωδια, προβλέψεις, μηνιαιες προβλεψεις, Νοεμβριος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1073 s (247 Queries.) // Parse time: 0.3847 s // Total time: 2.4920 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X