Πώς να επαναφέρετε τα κατεστραμμένα μαλλιά!


Πώς να επαναφέρετε τα κατεστραμμένα μαλλιά!

Την λύση στο πρόβλημα μας φέρνουν οι πιο κάτω συμβουλές και θεραπείες, που πρέπει να τηρούμε καθημερινά.

Πολλές φορές παράγοντες όπως μια αποτυχημένη βαφή ή η ταλαιπωρία του καλοκαιριού που έχει προηγηθεί, προκαλούν φθορά και καταστροφή στο εσωτερικό της τρίχας με αποτέλεσμα να αποδυναμώνουμε ολοένα και περισσότερο τα μαλλιά μας. Την λύση στο πρόβλημα μας φέρνουν οι πιο κάτω συμβουλές και θεραπείες, που πρέπει να τηρούμε καθημερινά.

Ακολουθούμε μια υγιεινή διατροφή

Μια σωστή διατροφή είναι σημαντική στην προσπάθεια μας για υγιή και πλούσια μαλλιά. Η υγιεινή διατροφή έχει ορισμένους κανόνες που χρειάζεται να ακολουθούμε, ανεξαρτήτως ηλικίας. Για να αντικαταστήσουμε την λάμψη στα μαλλιά μας, αυξάνουμε τις τροφές με περισσότερη ποσότητα πρωτεΐνης στο καθημερινό μας διατροφολόγιο όπως είναι το κρέας, το ψάρι και το αυγό. Επιπλέον, τροφές όπως το αβοκάντο, οι ξηροί καρποί και το ελαιόλαδο βοηθούν στην ενδυνάμωση της φθαρμένης τρίχας.

Χρησιμοποιούμε λάδι καρύδας

Το λάδι καρύδας είναι το πλέον κατάλληλο για τον περιορισμό της ζημιάς που μπορεί να προκληθεί από βαφές. Οι βιταμίνες, τα μέταλλα και τα αντιβακτηριδιακά στοιχεία που διαθέτει, είναι ικανά να περιποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα μαλλιά και την επιδερμίδα μας. Ζεσταίνουμε για μερικά λεπτά το λάδι σε ένα μικρό κατσαρολάκι και ετοιμάζουμε DIY μάσκα την οποία εφαρμόζουμε στα μαλλιά μας. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Πρόληψη με τα κατάλληλα προϊόντα

Η καλύτερη πρόληψη των κατεστραμμένων μαλλιών είναι η χρήση ειδικών και επαγγελματικών προϊόντων που θα επαναφέρουν την λάμψη και την υγιή τους μορφή. Για όσους ενδιαφέρονται για άμεση επανόρθωση των μαλλιών, τα προϊόντα Syoss Keratin Shampoo, εισχωρούν εις βάθος της δομής της τρίχας και αναπληρώνουν τα επίπεδα κερατίνης που έχουν χαθεί. Επιπλέον, τα Syoss Shampoo Repair αναπληρώνουν βαθιά όλα τα επίπεδα τρίχας για βελτιωμένα μαλλιά, σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο!

Τα προϊόντα Syoss είναι σχεδιασμένα και δοκιμασμένα από επαγγελματίες κομμωτές, για να προσφέρουν στους καταναλωτές καθημερινή περιποίηση και φροντίδα σαν να βγήκαν μόλις από το κομμωτήριο! Ανακαλύψτε την ανανεωμένη σειρά περιποίησης με νέες φόρμουλες για ενισχυμένη και αποτελεσματική φροντίδα.

Tags GPM Henkel Limited, μαλλιά, Ομορφια, hair, beauty, βαφη, ταλαιπωρημένα μαλλιά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7143 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4580 s // Total time: 3.1722 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X