Νίκος Αλιάγας: Η συγκινητική αναφορά στον πατέρα του και στα παιδιά του [βίντεο]


Νίκος Αλιάγας: Η συγκινητική αναφορά στον πατέρα του και στα παιδιά του [βίντεο]

Η σπάνια συνέντευξη του Έλληνα παρουσιαστή.

Σε μια από τις λιγοστές και μετρημένες εμφανίσεις του στην ελληνική τηλεόραση είχαμε την ευκαιρία να δούμε πρόσφατα, τον Νίκο Αλιάγα.

Ο Έλληνας παρουσιαστής με την αξιοζήλευτη καριέρα στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στο Παρίσι, μίλησε για τα πρώτα του βήματα, τον χαμό του πατέρα του, και τη σχέση του με τα παιδιά του.

Χαρακτηριστικά για τον πατέρα του, ο παρουσιαστής, ανέφερε: “Μεγάλωσα με γονείς μετανάστες, που έφυγαν από αυτά τα μέρη όταν ήταν νέοι, και ήλπιζα ότι κάποια στιγμή θα επέστρεφα στην Ελλάδα. Κληρονόμησα το όνειρο της μητέρας μου, που δεν ήταν δικό μου, διότι εγώ γεννήθηκα στη Γαλλία. Θυμάμαι τον πατέρα μου να λέει: “Θα έρθεις εδώ, θα ανοίξεις φροντιστήρια, θα πηγαίνεις διακοπές, θα έχεις και τη θάλασσα”. Του είπα κάποια στιγμή “πατέρα, δεν θέλω να κάνω αυτό το πράγμα, θέλω να γίνω δημοσιογράφος” και μου απάντησε: “Τι είναι αυτό; Θα πουλάς εφημερίδες;” Ο πατέρας μου κατάφερε μετά τη σύνταξη να έρχεται πιο συχνά στην Ελλάδα. Δυστυχώς μετά είχε προβλήματα υγείας. Ήρθε τελευταία φορά πριν από τρία χρόνια. Μετά είχε επιπλοκές στην υγεία του. Ξεψύχησε στο Ρίο. Ηταν σημαντικό όμως για την οικογένειά μας να πεθάνει στον τόπο του”.

Στη συνέχεια ο Νίκος Αλιάγας, συγκινημένος μίλησε για τα παιδιά του, σχολιάζοντας πως νιώθει δέος για την γέννησή τους, ενώ πρόσθεσε πως παρόλο που έκοψε τον ομφάλιο λώρο των παιδιών του, ουσιαστικά έκοψε το δικό του, αφού έκτοτε έστρεψε την προσοχή του στα παιδιά του και συνειδητοποίησε πως στη ζωή δεν είναι τίποτα δεδομένο.  Δείτε την συνέντευξη στο πιο κάτω βίντεο:

 

 

 

Tags διασημοι, νικος αλιαγας, gossip, showbiz, celebriites, Συνεντευξη, παιδια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9642 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3336 s // Total time: 2.2978 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X