Έξυπνα tips για να στεγνώνουν πιο γρήγορα τα πλυμένα ρούχα το χειμώνα


Έξυπνα tips για να στεγνώνουν πιο γρήγορα τα πλυμένα ρούχα το χειμώνα

Τέσσερις συμβουλές για να γίνει όσο πιο εύκολο το στέγνωμα των ρούχων την χειμερινή περίοδο.

Το άπλωμα των ρούχων τους χειμερινούς μήνες γίνεται δύσκολη υπόθεση που ταλαιπωρεί όλες τις νοικοκυρές μιας και τα ρούχα αυτούς τους μήνες δεν στεγνώνουν με τίποτα.

Εμείς σας δείχνουμε μερικά πολύ έξυπνα tips που θα κάνουν τα πλυμένα σας ρούχα να στεγνώνουν πολύ πιο γρήγορα.

#1. Η ώρα του πλυσίματος παίζει ρόλο. Με το που θα τελειώσει το πλυντήριό σας απλώστε κατευθείαν τα ρούχα σας. Αν τα αφήσετε αρκετή ώρα μέσα στο πλυντήριο θα μαζέψουν υγρασία και δεν θα στεγνώνουν τόσο εύκολα. Γυρίστε όλα τα ρούχα σας από την ανάποδη αν δεν το έχετε κάνει ήδη πριν το πλύσιμο και τινάξτε τα καλά πριν τα κρεμάσετε.

#2. Το άπλωμα παίζει ρόλο. Μην κολλάτε το ένα ρούχο δίπλα στο άλλο. Αφήνετε κενά ανάμεσα στα ρούχα σας έτσι ώστε να περνάει ο αέρας ανάμεσά τους.

#3. Χρησιμοποιήστε κρεμάστρες. Οι κρεμάστρες βοηθούν έτσι ώστε τα ρούχα σας να στεγνώσουν πιο γρήγορα. Κρεμάστε φορέματα, πουκάμισα και γενικά όλα εκείνα τα ρούχα που αργούν να στεγνώσουν.

#4. Ο ήλιος είναι πολύ σημαντικός. Απλώνετε τα ρούχα σας στο πιο φωτεινό και ηλιόλουστο μπαλκόνι σας ή σημείο του μπαλκονιού σας. Ο ήλιος και ο αέρας είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες για το γρήγορο στέγνωμα των ρούχων.

Don’t: Μην απλώνετε ποτέ τα ρούχα σας στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Σύμφωνα με το spirossoulis.com, μπορεί μερικές φορές το στέγνωμα να γίνεται πιο γρήγορα (ειδικά αν έξω δεν έχει ούτε ήλιο αλλά ούτε και αέρα) αλλά στο εσωτερικό του σπιτιού αυξάνονται τα επίπεδα της υγρασίας και ευνοείται η εμφάνιση αναπνευστικές αλλεργιών και άσθματος.

Tags Ρούχα, πλυντηριο, στεγνωμα ρουχων, χειμωνας, wellness


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0187 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3549 s // Total time: 2.3736 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X