Αρετή Θεοχαρίδη: Οι αποκαλύψεις που έκανε δημόσια η σύζυγος του Σάββα Πούμπουρα για το πως είναι ως πατέρας [βίντεο]


Αρετή Θεοχαρίδη: Οι αποκαλύψεις που έκανε δημόσια η σύζυγος του Σάββα Πούμπουρα για το πως είναι ως πατέρας [βίντεο]

\"Ακόμα και όταν λείπει έχουμε συγκεκριμένα ταπεράκια και οδηγίες για το τι θα φάει η Κύνθια\".

Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, και αυτό το βγάζουν προς τα έξω, με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Ο ερχομός της κόρης τους Κύνθιας, τον περασμένο Δεκέμβριο, πρόσθεσε μια νέα πινελιά στη ζωή τους, η οποία για εκείνους ήταν ότι πιο όμορφο χρειαζόταν, για να ολοκληρώσει τη σχέση τους και να τους κάνει να δημιουργήσουν με τους καλυτέρους οιωνούς τη δικιά τους οικογένεια.

Πρόσφατα ο Σάββας Πούμποιυρας παραχώρησε διαδικτυακή συνέντευξη στην εκπομπή “Από καρδιάς” και στη δημοσιογράφο, Καρολίνα Κυπριανού, με τον ίδιο να μιλάει για τα παιδικά του χρόνια, τη σχέση του με τη μαγειρική, τη σύζυγο του καθώς φυσικά και για την σχεδόν ενός έτους κόρη του.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, αξιοσημείωτη ήταν η στιγμή όταν η σύζυγος του Έλληνα παρουσιαστή, Αρετή Θεοχαρίδη, μίλησε για τον Σάββα ως πατέρα αλλά και ως σύζυγο, με τον ίδιο να συγκινείται καθώς απολάμβανε τις δηλώσεις της αγαπημένης του.

Διαβάστε ακόμα: Σάββας Πούμπουρας: Δημοσίευσε την πιο γλυκιά εικόνα της συζύγου και της κόρης του [εικόνα]

Χαρακτηριστικά η Αρετή Θεοχαρίδου, ανέφερε τα εξής: “O Σάββας είναι όπως τον βλέπετε είναι εξωστρεφής, έχει ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπο του[…] του αρέσει να βλέπει να πράγματα από τη θετική μεριά, εν εκ φύσης αισιόδοξος, ειλικρινής, του αρέσει πολύ να κάνει τους γύρω τους να γελάνε. Του αρέσει να μας μαγειρεύει[...].

 Πρόσθεσε μάλιστα πως μπορεί όταν του στείλει μια φωτογραφία η βιντεάκι της Κύνθιας να βουρκώσει, αποκαλώντας τον ως ένα μεγάλο χαζομπαμπά, ο οποίος μπήκε κατευθείαν στον ρόλο του, εκπλήσσοντας ευχάριστα την ίδια.

Η Αρετή Θεοχαρίδη μίλησε επίσης και για τις πρώτες ημέρες του Σάββα Πούμπουρα με το μωρό, λέγοντας: “Θυμάμαι ότι όταν γυρίσαμε από το μαιευτήριο και τις τρεις πρώτες ημέρες δεν είχα αλλάξει καμία πάνα, ήταν πολύ άνετος με το μωρό, να το πιάσει, να το κάνει μπάνιο[…] έχει επιμεληθεί προσωπικά τη διατροφή της Κύνθιας, της μαγειρεύει κάθε ημέρα, ακόμα και όταν λείπει έχουμε συγκεκριμένα ταπεράκια και οδηγίες για το τι θα φάει η Κύνθια[…].

Φυσικά όλα αυτά ήταν αρκετά για να “λυγίσουν” τον παρουσιαστή, ο οποίος σχολίασε πως η σύζυγος του δεν τοποθετείται συχνά για εκείνον δημόσια. Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

 

 

Tags Σάββας Πούμπουρας, διασημοι, gossip, showbiz, celebriites, αρετη θεοχαριδη, κυνθια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1937 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2522 s // Total time: 2.4459 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X