Ιωάννα Μπέλλα: Η ζωή στην Κύπρο με τον σύντροφό της, οι φήμες χωρισμού και η πρόταση γάμου! [βίντεο]


Ιωάννα Μπέλλα: Η ζωή στην Κύπρο με τον σύντροφό της, οι φήμες χωρισμού και η πρόταση γάμου! [βίντεο]

Το μοντέλο μίλησε σε εκπομπή του ΣΙΓΜΑ

Η Ιωάννα Μπέλλα τους τελευταίους μήνες μένει στο νησί μας μαζί με τον Κύπριο σύντροφό της, Γιάννη Λεωνίδου και λόγω της πανδημίας που τα ταξίδια είναι πολύ περιορισμένα, περνούν το μεγαλύτερο διάστημα στη Λεμεσό.

Το εντυπωσιακό μοντέλο παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εκπομπή “Ήρθε κι έδεσε” και στην Άννα Κριθαρίδου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες χωρισμού που είχαν ξεσπάσει πρόσφατα καθώς επίσης και στο ενδεχόμενο μίας πρότασης γάμου από τον αγαπημένο της.

“Θα σου πω ψέματα αν σου πω πως δεν τα διαβάζω (σ.σ. δημοσιεύματα χωρισμού). Από τη στιγμή που είμαι σε αυτόν τον χώρο διαβάζω τα πάντα που αφορά στο όνομά μου [...] Σίγουρα όλα τα ζευγάρια περνάνε από κάποιες φάσεις  και ειδικά όταν είσαι κάποιο χρονικό διάστημα μαζί [...] Υπήρχαν διάφορα δημοσιεύματα επειδή κάναμε ξεχωριστές διακοπές. Μπορεί να μην το έχουν συνηθίσει αυτό για διάφορα ζευγάρια”, είπε η Ιωάννα Μπέλλα σχολιάζοντας όσα ακούστηκαν για χωρισμό.

Κατόπιν, κλήθηκε να αποκαλύψει τι απάντηση θα έδινε σε μία ενδεχόμενη πρόταση γάμου: “Είμαι ένα χρόνο σε αυτήν τη σχέση. Σίγουρα μελλοντικά θα ήθελα αν είμαστε μαζί και καλά όπως είμαστε τώρα να εξελιχθεί κάπως διαφορετικά. Προς το παρόν και οι δύο κάνουμε focus στα επαγγελματικά μας”.

Tags Ιωάννα Μπέλλα, γιαννης λεωνιδου, σχεση, ΔΕΣΜΟΣ, ζευγαρι, διασημοι, showbiz, gossip, showbiz κύπρος, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3855 s (229 Queries.) // Parse time: 2.2234 s // Total time: 4.6089 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X