Θετικός στον κορωνοϊό ο Τάσος Τρύφωνος!


Θετικός στον κορωνοϊό ο Τάσος Τρύφωνος!

Βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του

Ο Τάσος Τρύφωνος, παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή το πρωί της Τρίτης, 10 Νοεμβρίου.

Ο παρουσιαστής ενημέρωσε τους ακροατές του πως κατόπιν τεστ στο οποίο υπεβλήθη βγήκε θετικός και ως εκ τούτου έχει περιοριστεί στο σπίτι του, κάνοντας από εκεί τις ραδιοφωνικές εκπομπές του.

“Έχω διαγνωστεί θετικός με Covid 19, αλλά δεν έχω συμπτώματα, πρέπει να είμαι σπίτι, έτσι και η Χριστιάνα Αρτεμίου αυτόματα μπήκε σε καραντίνα. Εννοείται ότι ειδοποιήθηκε όλος ο κόσμος, όλες οι επαφές μου μόλις το έμαθα για να πάνε να κάνουμε τεστ. Η Χριστιάνα έχει κάνει 2 τεστ που είναι αρνητικά, ο Γρηγόρης ένα απ΄ ότι ξέρω. Έστειλα και τις επαφές στο Υπουργείο Υγείας. Εγώ είμαι σπίτι χωρίς σύμπτωμα. Παρόλα αυτά να προσέχετε γιατί όπως βλέπετε αυτό το πράγμα πια είναι παντού. Πρέπει να προσέχουμε γιατί ο χειμώνας τώρα μπήκε”, είπε ο Τάσος Τρύφωνος, όπως μεταδίδει το showbizcypruscom.

Αξίζει να σημειωθεί, πως όπως επεσήμανε λόγω των γυρισμάτων που έχει στην Ελλάδα εδώ και δυόμιση περίπου μήνες κάνει το τεστ κάθε εβδομάδα. Αυτή τη φορά χωρίς να έχει αναπτύξει κάποια συμπτώματα θέλησε να κάνει τεστ προληπτικά καθώς θα επισκεπτόταν τους γονείς του, το οποίο και βγήκε θετικό με αποτέλεσμα να περιοριστεί αμέσως.

Tags τασος τρυφωνος, διασημοι, κορωνοιος, τεστ, covid 19, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5347 s (248 Queries.) // Parse time: 0.8234 s // Total time: 3.3581 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X