Τάμτα: Η δήλωση που έκανε για τη σχέση της και η αποκάλυψη για τα παιδικά της χρόνια με τη μητέρα της [βίντεο]


Τάμτα: Η δήλωση που έκανε για τη σχέση της και η αποκάλυψη για τα παιδικά της χρόνια με τη μητέρα της [βίντεο]

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις της τραγουδίστριας.

Στο σημείο συνάντησης της ΕΡΤ, εντοπίσαμε το απόλυτο fashion icon της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, η οποία δεν είναι άλλη από την Ταμτα.

Η καλλιτέχνης σε μια εξομολόγηση που θα συζητηθεί μίλησε για όλους και για όλα, από την παιδική της ηλικία, τη μητέρα της, αλλά και για τον έρωτά της.

Ανάμεσα σε όσα είπε πιο κάτω η Τάμτα, μίλησε σε μια από τις ελάχιστες της συνεντεύξεις για τη σχέση της, αποκαλύπτοντας μάλιστα το πόσο πολύ ερωτευμένη είναι και πόσο χαρούμενη.

Διαβάστε ακόμα: Τάμτα: Αυτή είναι η νέα καλλιτεχνική της ασχολία που μας αποκάλυψε [βίντεο]

Χαρακτηριστικά δήλωσε: “Από πολύ μικρή οραματιζόμουν να τραγουδάω μπροστά σε πολύ κόσμο. Αυτό το έκανα σε μία εποχή και υπό συνθήκες που ήταν απλώς ένα "τρελό όνειρο" αφού οι πιθανότητες να συμβεί ήταν ελάχιστες βάση της κατάστασης που βρισκόταν η χώρα…10 χρόνια μετά το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα! Η μαμά μου αποτελεί την μεγαλύτερη έμπνευση μου. Μεγαλώνοντας και με την ωριμότητα που αποκτώ πλέον μπορώ να πω ότι είμαι περιφανή και για τον εαυτό μου… κάτι που δεν το έλεγα παλαιότερα. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου με βρίσκεις ερωτευμένη με το σύντροφό μου και πολύ αγαπημένη”.

Μάλιστα ανάμεσα σε όσα είπε, μίλησε και για την αγάπη της για την μόδα σχολιάζοντας: "Έχω μεγάλη αγάπη για τη μόδα, η μητέρα μου έραβε και υπήρχε εποχή που επιβιώναμε με αυτά που έραβε για τους ανθρώπους και έβγαζε λεφτά για να τρώμε. Θυμάμαι τη μαμά μου να κόβει και να ράβει. Το έχω πάρει από τη μαμά μου. Δεν της άρεσε ποτέ να είμαι ίδια με τις υπόλοιπες".

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, τάμτα, διασημοι, σχεση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9363 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4301 s // Total time: 2.3664 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X