"Emily in Paris": 5 πράγματα που μας δίδαξε για τις σχέσεις η δημοφιλής σειρά!


"Emily in Paris": 5 πράγματα που μας δίδαξε για τις σχέσεις η δημοφιλής σειρά!

Η σειρά που απογειώθηκε σε προβολές μας έδωσε μαθήματα για τις ερωτικές σχέσεις!

Και ποια δεν ζήλεψε την Emily Cooper η οποία από τη μία μέρα στην άλλη κλήθηκε να μετακομίσει στο Παρίσι, σε ένα διαμέρισμα πληρωμένο από την εταιρεία της, κάνοντας το επαγγελματικό της όνειρο πραγματικότητα και όλα αυτά στη μητρόπολη της μόδας που είδαμε ότι λάτρευε η πρωταγωνίστρια.

Ο λόγος βεβαίως για την ηρωίδα της δημοφιλούς σειράς του Netflix "Emily in Paris", η οποία έζησε ένα ρομαντικό story με τον κούκλο ένοικο του κάτω ορόφου της πολυκατοικίας της. Ωστόσο, τι μαθήματα πήραμε για τις σχέσεις στη σειρά που τόσο αγαπήθηκε, κυρίως από το γυναικείο κοινό;

1.    Οι σχέσεις από απόσταση είναι πολύ δύσκολες και ειδικά όταν τα άτομα δεν βρίσκονται στην ίδια time zone. Θέλουν “δουλειά” και υπομονή και από τις δύο πλευρές. Ωστόσο, αν στα αρχικά στάδια αυτής της συνθήκης γίνει αντιληπτό ότι δεν πρόκειται να “δουλέψει” το εξ αποστάσεως μοντέλο καλό είναι να μην καθυστερούν οι αποφάσεις.

2.    Τρίτος σε μία σχέση δεν χωρεί. Στην περίπτωση, βεβαίως, της Emily χώρεσε, καθώς στο τέλος κατάφερε να “κατακτήσει” τον κούκλο γείτονά της Gabriel αφού όμως έπρεπε να υποστεί για πολύ καιρό να τον βλέπει σε ρομαντικές στιγμές με την κοπέλα του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis) on

3.    Μην γίνετε φίλες με την κοπέλα κάποιου που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Ίσως αναγκαστείτε να ακούσετε περιγραφές για πολύ προσωπικές τους στιγμές (ναι το κάνουμε μεταξύ μας αυτό τα κορίτσια... γιατί να το κρύψουμε άλλωστε) και μόνο δυσάρεστο θα είναι για εσάς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis) on

4.    Karma is bitch! Όταν νομίζετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, τελικά δεν είναι! Θυμηθείτε τι έγινε στο τέλος της σειράς! Η Emily συνευρέθηκε ερωτικά με τον Gabriel, έχοντας στο μυαλό της ότι θα έφευγε και ότι είχε χωρίσει. Έλα όμως, που τα πράγματα ανατράπηκαν την επόμενη ημέρα!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis) on

5.    Αποφύγετε να μένετε στην ίδια πολυκατοικία με αυτόν που σας ενδιαφέρει ή με κάποιον πρώην σας. Θα έρθει η στιγμή που θα υπάρξει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή του αν η δική σας σχέση δεν ανθίσει και δεν είναι εποχή για μετακομίσεις!

 

Tags Emily in Paris, σχεσεις, σειρα, netflix


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8127 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3898 s // Total time: 2.2026 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X