Σάββας Πούμπουρας: Η συνομιλία που είχε με τη μητέρα του στο instagram [εικόνα]


Σάββας Πούμπουρας: Η συνομιλία που είχε με τη μητέρα του στο instagram [εικόνα]

Τρόλαρε τη μητέρα του δημόσια!

Ο Σάββας Πούμπουρας μας έχει αποδείξει αρκετές φορές μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, τη μεγάλη αγάπη που έχει αποκτήσει πλέον για τη μαγειρική.

Ο παρουσιαστής λατρεύει να αφιερώνει χρόνο στην κουζίνα, ετοιμάζοντας τα γεύματα της οικογένειας του, καθώς όπως έχει δηλώσει αλώστε και ο ίδιος είναι κάτι που το κάνει με μεγάλη ευχαρίστηση, απολαμβάνοντας το.

Ανάμεσα στα stories του που εντοπίσαμε χθες Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου, ο Σάββας Πούμπουρας ρώτησε τους followers του, τι είχαν φάει για πρωινό, με κάποιον από τους ακόλουθους του να σχολιάζει, κλασικό κέικ μάνας.

Διαβάστε ακόμα: Σάββας Πούμπουρας: Η άγνωστη λεπτομέρεια που αποκάλυψε για το παρελθόν του [εικόνα]

Αυτή η απάντηση δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τον παρουσιαστή ο οποίος έγραψε από κάτω “Α ρε μάνα, φτιάξε ένα αύριο! Παροχή βοήθειας στον Σάββα που το έχει ανάγκη",με την απάντηση της μητέρας του να μην αργεί να ‘ρθει αφού μόλις εντόπισε αυτό που δημοσίευσε ο γιος της, έσπευσε αμέσως να τον ρωτήσει αν θέλει αλήθεια, προκειμένου να του ετοιμάσει.

Τρολάροντας την όλη κατάσταση που εξελίχθηκε ο Σάββας ανέβασε το μήνυμα της στους διαδικτυακούς του φίλους. Δείτε την εικόνα πιο κάτω:

Tags Σάββας Πούμπουρας, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, μητερα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4160 s (290 Queries.) // Parse time: 0.2904 s // Total time: 2.7064 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X