Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Αποδεικνύει πως ο ρόλος της ως working mom της ταιριάζει γάντι! [εικόνες]


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Αποδεικνύει πως ο ρόλος της ως working mom της ταιριάζει γάντι! [εικόνες]

Πέντε φορές που συνδύασε professionalism & motherhood και τη λατρέψαμε!

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου είναι μία δραστήρια γυναίκα που συνδυάζει πολύ αρμονικά, όσο μπορούμε να αντιληφθούμε μέσα από συνεντεύξεις της και τα social media, όλες τις πτυχές του εαυτού της.

Η παρουσιάστρια, αυτή την τηλεοπτική σεζόν συνειδητά απέχει από τη μικρή οθόνη καθώς ήθελε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στα παιδιά της, Αριάδνη και Νίκο.

Μάλιστα σε ανάρτηση που έκανε πριν από λίγο καιρό με τον γιο της, έγραψε: “Δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα από το “ήρεμο” πρωινό. Χωρίς άγχος, χωρίς πίεση με καλό προγραμματισμό! Το πρωινό είναι το ξεκίνημα της μέρας! Φροντίστε όσο γίνεται να μην τρελαίνεστε από το άγχος, όσα κι αν έχετε να κάνετε, όσα κι αν σας περιμένουν μέσα στην μέρα. Από πέρυσι το υποσχέθηκα στον εαυτό μου, φέτος το κατάφερα!”.

Η Ευριπίδου αυτή την περίοδο έχει επικεντρωθεί στη σχολή μόντελινγκ που διευθύνει, έχοντας εντάξει σε αυτήν νέα projects, έχει καθημερινή παρουσία στο ραδιόφωνο και φροντίζει τον εαυτό της κάνοντας γυμναστική το πρωί είτε στο σπίτι είτε στη φύση.

Δεν είναι λίγες οι φορές που είδαμε τα παιδιά της να επισκέπτονται τον χώρο εργασίας της, με την ίδια προσπαθώντας να συνδυάσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με τη μητρότητα που είναι η προτεραιότητά της. Δείτε στην πιο κάτω gallery κάποιες εικόνες που αποδεικνύουν πόσο της πάει ο ρόλος της εργαζόμενης μαμάς:

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, αριαδνη, νικος, γιος, κόρη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9573 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3185 s // Total time: 2.2758 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X