Πέντε λόγοι για να απομακρύνεις το κινητό από το κρεβάτι σου! 


Πέντε λόγοι για να απομακρύνεις το κινητό από το κρεβάτι σου! 

Η συνήθεια που σε συμβουλεύουμε να αλλάξεις  

Αν είστε από εκείνους που έχετε το κινητό σας τηλέφωνο ενεργοποιημένο δίπλα στο κρεβάτι σας και το τελευταίο πράγμα που κάνετε πριν κοιμηθείτε είναι να χαζεύετε σε instagram και facebook τότε σίγουρα πρέπει να διαβάσετε όσα έγραψε η Ευμορφία Σαββαΐδη στο missbloomgr, για τους λόγους που η συνήθεια αυτή πρέπει να αλλάξει. 

Περισσότερος ύπνος

Το κινητό σου στερεί χρόνο από τον ύπνο σου. Fact. Όταν ξαπλώνεις και ξεκινάς απλά για ένα γρήγορο scrolling στα social media ή να τσεκάρεις τα μέιλ σου, τελικά, παραδέξου πως αυτό κρατάει περισσότερη ώρα απ’όσο υπολόγιζες.

Περισσότερος χρόνος για τη σχέση σου

Φαντάσου εικόνα: Ξαπλώνεις στο ίδιο κρεβάτι με το σύντροφό σου και παραμένετε απασχολημένοι στα κινητά σας μέχρι να σας πάρει ο ύπνος. Βγάλτε τα κινητά εκτός κρεβατοκάμαρας να δεις τι μένει.

Περισσότερο διάβασμα

Μπορεί ανάμεσα σε ένα βιβλίο και στο κινητό σου να προτιμούσες το κινητό σου, αλλά αν βγάλεις το κινητό έξω από το υπνοδωμάτιο σου, το πιθανότερο είναι πως δε θα έχεις τον πειρασμό να ασχοληθείς με αυτό και θα διαβάσεις μερικές σελίδες από ένα βιβλίο που έχει αραχνιάσει στο κομοδίνο σου. Ποιοτικός χρόνος λέγεται και θα σου αρέσει.

Περισσότερος χρόνος για mindfulness

Το τέλος της ημέρας είναι η ιδανική στιγμή για να χαλαρώσεις στο κρεβάτι σου και να κάνεις μια ανασκόπηση της ημέρας, να αισθανθείς πραγματικά πώς είναι να βρίσκεσαι κάτω από το πάπλωμα σου και να κάνεις πράγματα που σε αποφορτίζουν, όπως μερικά λεπτά διαλογισμού ή μία λίστα ευγνωμοσύνης.

Θα κοιμάσαι καλύτερα

Ήξερες πως το μπλε φως της οθόνης του κινητού σου στέλνει σήμα στον εγκέφαλό ότι είναι ακόμα μέρα; Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το μυαλό σου να είναι σε εγρήγορση ακόμα και όταν εσύ προσπαθείς να κοιμηθείς. 
 

Tags κινητο, κρεβατι, ύπνος, ΕΡΕΥΝΕΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3235 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3573 s // Total time: 2.6808 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X