Λώρης Λοϊζίδης - Στυλιάνα Μαραγκού: Μας συγκίνησαν οι εικόνες από τις δίδυμες κόρες τους που γεννήθηκαν πρόωρα


Λώρης Λοϊζίδης - Στυλιάνα Μαραγκού: Μας συγκίνησαν οι εικόνες από τις δίδυμες κόρες τους που γεννήθηκαν πρόωρα

Το μήνυμα τους για την παγκόσμια ημέρα προωρότητας  

Η 17η Νοεμβρίου έχει θεσπιστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας. Η Κύπρος είναι η πρώτη χώρα της Ευρώπης με τα περισσότερα πρόωρα νεογνά. Από το πρωί αρκετές μαμάδες που βίωσαν αυτή την κατάσταση μοιράστηκαν μαζί με τους διαδικτυακούς τους φίλους εικόνες και όμορφα λόγια για τα παιδιά τους που ήρθαν πρόωρα στην ζωή και πάλεψαν βγαίνοντας νικητές. 

Ανάμεσα σε αυτές και η Στυλιάνα Μαραγκού όπου μαζί με τον σύζυγο της Λώρη Λοιζίδη νιώθουν ευλογημένοι για τις δίδυμες κόρες τους που τα κατάφεραν μέσα από δύσκολες συνθήκες. Η Στυλιάνα αφού ανήρτησε φωτογραφίες από την γέννηση των παιδιών της έγραψε:

“Πίστη αγάπη και δύναμη στους γονείς και στα μωράκια μας! Τα θαυματάκια μας, που μας έκαναν ακόμη πιο δυνατούς, καθημερινά μας δείχνουν ότι είναι ηρωίδες. Αγγίξτε τα μωράκια σας πείτε τους ένα τραγουδάκι όσο είναι στη θερμοκοιτίδα, εξ άλλου είναι από τα λίγα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε εκεί... ζητήστε όσα δικαιούστε στην ΜΕΝΝ kangaroo/skin to skin/ θηλασμό και όσα αλλά δικαιούστε! Δύναμη σε όλους!”.

Tags λωρης λοιζιδης, στυλιανα μαραγκου, διασημοι, προωρότητα, ΠΡΟΩΡΑ ΜΩΡΑ, παγκοσμια ημερα προωροτητας, showbiz cy


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3701 s (248 Queries.) // Parse time: 0.2919 s // Total time: 2.6619 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X