Πώς θα δημιουργήσεις το πιο παραμυθένιο βρεφικό δωμάτιο;


Πώς θα δημιουργήσεις το πιο παραμυθένιο βρεφικό δωμάτιο;

Ετοιμάζεστε να υποδεχτείτε το νέο μέλος της οικογένειας; Ο οδηγός της Lapin Bebe Cyprus με την αποκλειστικότητα Mamas & Papas θα σας δώσει ιδέες.

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα ήσυχο, άνετο χώρο για να κοιμάται το μωρό σας με αποθηκευτικούς χώρους για τα ρούχα και τα παιχνίδια του;

Αυτό μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο σύμφωνα με τους ειδικούς της εταιρίας Lapin Bebe που ειδικεύεται σε όλα όσα θα χρειαστεί ένα μωρό από την ημέρα της γέννησής του. Πιο συγκεκριμένα η εταιρία, μας πρότεινε να επικεντρωθούμε σε τρεις βασικούς άξονες που απασχολούν κάθε γονιό. Ο πρώτος αφορά την ποιότητα και την ασφάλεια, ο δεύτερος την πρακτικότητα και ο τελευταίος αλλά πολύ σημαντικός το design.

Τα έπιπλα της Mamas & Papas είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές αλλά και σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας. Μικρές αλλά πολύ σημαντικές λεπτομέρειες, μεταξύ άλλων είναι: οι μελετημένες αποστάσεις στα κάγκελα, η βαφή με μη τοξικά χρώματα αλλά και οι στρογγυλοποιημένες (μη αιχμηρές) γωνιές προς αποφυγή τραυματισμών. Όλα τα έπιπλα ελέγχονται εξονυχιστικά κατά τη διάρκεια της παραγωγής στο Εργαστήριο Δοκιμών, ώστε να αντέχουν τα χοροπηδητά του μικρού σας στο κρεβάτι, τους γονείς που κάθονται για να διαβάσουν παραμύθια και οτιδήποτε άλλο. Τέλος όλα τα έπιπλα συνοδεύονται από εγγύηση δύο ετών.

Οι βρεφικές κούνιες μετατρέπονται σε κρεβάτια για μικρά παιδιά ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε αντικατάσταση έως ότου το παιδί σας γίνει 4 ετών. Επίσης μετά από τον πρώτο χρόνο που η αλλαξιέρα δεν χρειάζεται πια, μπορεί και αφαιρείται από τις σιφονιέρες και το έπιπλο παραμένει στο δωμάτιο του μικρού σας για χρόνια.


 
Τα έπιπλα σχεδιάζονται με στόχο ο κάθε γονιός να δημιουργεί το ιδανικό δωμάτιο. Ο χώρος πέρα από ασφάλεια θα παρέχει και μία αίσθηση ζεστασιάς με μοναδικές λεπτομέρειες που θα μπορούν να θυμίζουν ένα ονειρικό σκηνικό. Δημιουργήστε κι εσείς έναν χώρο που θα φιλοξενεί το μικρό σας επιλέγοντας από τα πρώτα του έπιπλα μέχρι, μικρά διακοσμητικά, ράφια, μουσικά mobile, ταπετσαρίες και ότι άλλο χρειαστείτε όλα με την εξαιρετική ποιότητα της Mamas & Papas μόνο στην Lapin Bebe Cyprus!

 

Instagram: @lapinbebe_cyprus

Facebook: Lapin Bébé Cyprus

Λεωφόρος Στροβόλου 117 Λευκωσία

Τηλ: 22 420025

Tags Mamas & Papas


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8399 s (231 Queries.) // Parse time: 0.4071 s // Total time: 2.2470 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X