Νατάσα Θεοδωρίδου: Η ανάρτηση και οι γλυκιές ευχές που έστειλε στην κόρη της για τα γενέθλια της [εικόνες]


Νατάσα Θεοδωρίδου: Η ανάρτηση και οι γλυκιές ευχές που έστειλε στην κόρη της για τα γενέθλια της [εικόνες]

H εξομολόγηση της τραγουδίστριας στην μεγάλη της κόρη.

Τις πιο γλυκιές και τρυφερές ευχές της μοίρασε σε χθεσινό της post στο instagram, η Νατάσα Θεοδωρίδου, στην κόρη της Χριστιάννα.

Η κόρη της Ελληνίδας ερμηνεύτριας, χθες, Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου όπως μας ενημέρωσε η διάσημη μητέρα της γιόρταζε τα γενέθλια της, με την Νατάσα Θεοδωρίδου να δημοσιεύει εικόνα της στην πιο έγραψε τα πιο τρυφερά λόγια βγαλμένα μέσα από την καρδιά της.

Διαβάστε ακόμα: Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι ευχές για τα γενέθλιά της από την Έφη Παπαϊωάννου και η έκπληξη από τις κόρες της [εικόνα & βίντεο]

Συγκεκριμένα οι ευχές που της έστειλε ήταν οι εξής: “Φωτεινό μου πλάσμα...αγάπη μου μεγάλη, χρόνια σου πολλά, όμορφα σαν εσένα, λαμπερά σαν το χαμόγελο σου, έντονα σαν τον χαρακτήρα σου, γεμάτα αγάπη σαν την ψυχή σου...να βαδίζεις πάντα στο δρόμο που εσύ διαλέγεις και να είσαι ο οδηγός του ταξιδιού σου...να είσαι ασφαλής κι εγώ θα είμαι πάντα εδώ για σένα.Σε λατρεύω".

Μάλιστα η ίδια η εορταζομένη ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram εικόνα στην οποία ποζάρει ευτυχισμένη από τις ευχές που δέχθηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους. Δείτε τις εικόνες πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, Νατάσα Θεοδωρίδου, κόρη, γενεθλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2279 s (230 Queries.) // Parse time: 1.8128 s // Total time: 4.0407 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X