Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οι άγνωστες λεπτομέρειες που αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή [βίντεο]


Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οι άγνωστες λεπτομέρειες που αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή [βίντεο]

Γνωρίζει στους γιους της τους συντρόφους της; 

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “Τhetonightshow”, βρέθηκε φιλοξενούμενη το βράδυ της Τετάρτης, 18 Νοεμβρίου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η Ελληνίδα ηθοποιός πέρα από τα επαγγελματικά της ζητήματα, μίλησε κάνοντας μια χαλαρή κουβέντα με τον παρουσιαστή και για τα προσωπικά της θέματα, από τα οποία μάλιστα βγήκε μια άγνωστη λεπτομέρεια που μέχρι στιγμής δεν γνωρίζαμε για εκείνην.

Διαβάστε ακόμα: Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ποζάρει μαζί με τον γιο του Γιώργου Χρανιώτη [εικόνες]

Χαρακτηριστικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου δήλωσε: “Kαλά είμαι προσωπικά… Προσπαθώ… Δεν θα έλεγα ότι έχω “καεί”, απλά προστατεύω τα προσωπικά μου. Ανέκαθεν το έκανα αυτό. Έχουν ακουστεί κατά καιρούς πράγματα. Είμαι πολύ κρυψίνους, σαν Ντορέττα, ακόμα και σε φίλους μου δεν μιλάω γι’ αυτά τα θέματα. Τα προστατεύω, καλύτερα είναι και έτσι. Πάνε και καλύτερα όταν τα προστατεύεις".

Mάλιστα στην ερώτηση για το αν γνωρίζει τους συντρόφους της στους γιους της η ηθοποιός σχολίασε: "Τα παιδιά ούτως ή άλλως είναι μεγάλα, θα το μάθουν πρώτα, αν συμβεί κάτι στην προσωπική μου ζωή. Δεν θα περιμένω να γραφτεί, θα τους το πω. Είμαι σε φάση που θα τους πω σήμερα θα πάω να φάω με ένα άνθρωπο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν συναναστραφεί με κάποιον σύντροφό μου. Είμαι πολύ προσεκτική".

 

 

 

Tags Ντορέττα Παπαδημητρίου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, γιους


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5935 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2815 s // Total time: 2.8749 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X