Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η δήλωση που έκανε για την Ελένη Μενεγάκη και θα συζητηθεί [βίντεο]


Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η δήλωση που έκανε για την Ελένη Μενεγάκη και θα συζητηθεί [βίντεο]

Η ξεχωριστή αναφορά που έκανε στην παρουσιάστρια.

Τον Δημήτρη Αλεξάνδρου είχε καλεσμένο στην εκπομπή του “Thetonightshow”, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης, 18 Νοεμβρίου.

Το μοντέλο μεταξύ όσων είπε αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη, της οποίας όπως καταλάβαμε έχει ιδιαίτερη αδυναμία και συμπάθεια, καθώς μίλησε για εκείνη με τα πιο όμορφα λόγια.

Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Αλεξάνδρου: Όλη η αλήθεια για τη φημολογούμενη νέα του σύντροφο!

Δεν δίστασε μάλιστα να δηλώσει η Ελληνίδα παρουσιάστρια θα πρέπει να διδάσκετε στα πανεπιστήμια ως μάθημα μιας και είναι μια γυναίκα που έχει πολλές αρετές.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: “Η Ελένη είναι μάθημα που πρέπει να γίνεται στα Πανεπιστήμια. Θεωρώ ότι είναι μια τέτοια γυναίκα. Γιατί πέραν του ότι είναι πάρα πολύ έξυπνη, καλά το όμορφη πια είναι τόσο βαρετό να το λες για κάτι που είναι δεδομένο, δημιουργική, είναι... Μαγκάιβερ. Καλά έκανε και έφυγε. Πρέπει να ζήσει λίγο με τον Μάκη, να ζήσει την οικογένειά της, τα παιδιά της. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με την τηλεόραση δεν έχουν τόση προσωπική ζωή. Νομίζουν πολλοί ότι αυτό που κάνουμε είναι πολύ εύκολο. Αφιερώνουμε πολλές ώρες, χάνοντας πολλές σημαντικές ώρες από την προσωπική μας ζωή" .

Tags gossip, showbiz, celebrities, δημητρης αλεξανδρου, ελενη μενεγακη, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2414 s (248 Queries.) // Parse time: 0.7038 s // Total time: 3.9452 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X