Πόσο συχνά πρέπει να λούζουμε τα μαλλιά μας;


Πόσο συχνά πρέπει να λούζουμε τα μαλλιά μας;

Οι περισσότερες από εμάς τα λούζουμε είτε πολύ περισσότερο είτε λιγότερο από όσο χρειάζεται   

Πρόκειται για ένα ερώτημα που επιδέχεται αρκετές απαντήσεις και τις περισσότερες φορές επικρατεί ένα debate απόψεων και ανάμεσα σε κομμωτές. 

Ο κομμωτής στο Brighton, Justin Adams απάντησε σε αυτό το ερώτημα μιλώντας στην ιστοσελίδα redonline.co.uk, λέγοντας πως εξαρτάται από το lifestyle του κάθε ανθρώπου. 

Ο τύπος των μαλλιών που έχετε επίσης είναι παράγοντας στη ρουτίνα πλυσίματος των μαλλιών σας. Εάν έχετε λιπαρό τριχωτό της κεφαλής ή εξαιρετικά λεπτή υφή, ίσως χρειαστεί να πλένετε τα μαλλιά σας καθημερινά - και αυτό δεν είναι κακό.

“Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι κακό να πλένουν τα μαλλιά τους καθημερινά… αλλά αυτό δεν ισχύει αν χρησιμοποιείτε σαμπουάν υψηλής ποιότητας και conditioner και στη συνέχεια στεγνώνετε απαλά τα μαλλιά”, δήλωσε πρόσφατα στο Harper's Bazaar ο κομμωτής Michael Van Clarke.

Ο Adams συμφωνεί με το πιο πάνω, συμπληρώνοντας πως η χρήση των σωστών προϊόντων για τον τύπο των μαλλιών μας μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πόσο συχνά θα χρειαστούν λούσιμο.

Τι γίνεται με το πλύσιμο άλλων τύπων μαλλιών; Εκτός αν τα μαλλιά σας είναι εξαιρετικά λεπτά, πιθανότατα μπορείτε να τα λούζετε λιγότερο συχνά (κάθε δεύτερη μέρα για μεσαία μαλλιά, μερικές φορές την εβδομάδα για χοντρά μαλλιά ή μία φορά κάθε δεκαπενθήμερο για σφιχτά μαλλιά afro).
 

Tags μαλλιά, ΛΟΥΣΙΜΟ, Ομορφια, hair


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1267 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2129 s // Total time: 2.3396 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X