Θύμα διάρρηξης η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη [εικόνα]


Θύμα διάρρηξης η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη [εικόνα]

Η έκκληση που κάνει η νεαρή fashionista δημόσια!

Μία δυσάρεστη εμπειρία αντιμετώπισε χθες, 22 Νοεμβρίου, η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη, καθώς άγνωστοι παραβίασαν το αυτοκίνητό της κατά τη διάρκεια της νύχτας παίρνοντας από μέσα προσωπικά της αντικείμενα.

Η ίδια θέλησε να δημοσιοποιήσει το συμβάν μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ζητώντας τη βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων σε περίπτωση που οι διαρρήκτες έχουν πετάξει κάπου τα αντικείμενά της και κάποιος τα εντοπίσει για να τις επιστραφούν.

“Σήμερα είχα την “τύχη” να ξυπνήσω και να βρω το αυτοκίνητό μου παραβιασμένο. Ευτυχώς δεν είχα πράγματα μεγάλης αξίας μέσα. Είχα όμως πράγματα συναισθηματικής αξίας όπως μερικά από τα αγαπημένα μου ζευγάρια γυαλιών και τον χαρτοφύλακα με το diary μου. Φαντάζομαι πως όταν άνοιξαν τον χαρτοφύλακα και είδαν ότι δεν είχε κάτι σημαντικό μέσα πρέπει να τα πέταξαν κάπου. Και επειδή ξέρω πως πάντα με βοηθάτε αν το βρείτε κάπου πεταμένο σας παρακαλώ ενημερώστε με”, έγραψε η Θέλξια Βαλέρια στην ανάρτησή της. Δείτε πιο κάτω τη σχετική εικόνα που εντοπίσαμε στα social media:

Tags θελξια βαλερια φραγκουδη, διαρρηξη, κλοπή, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9520 s (227 Queries.) // Parse time: 1.9424 s // Total time: 4.8945 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X