Που θα ήθελα να βρίσκομαι φέτος τα Χριστούγεννα! [εικόνες]


Που θα ήθελα να βρίσκομαι φέτος τα Χριστούγεννα! [εικόνες]

Κλείσε τα μάτια και ονειρέψου μαζί μου...

Τους τελευταίους μήνες οι ζωές όλων μας έχουν αλλάξει και από το fast forward έχουν μείνει στην παύση. Αν με ρωτήσεις πιο είναι το πρώτο πράγμα που θα ήθελα να κάνω μετά το τέλος της πανδημίας θα σου απαντήσω χωρίς δεύτερη σκέψη, να ταξιδέψω! Αλήθεια πόσο σου έχουν λείψει τα ταξίδια;

Φέτος τα Χριστούγεννα, ο Πέτρος και εγώ, είχαμε άλλα σχέδια.Θα ταξιδεύαμε σε έναν από τους πιο αγαπημένους μας προορισμούς, την Ελλάδα φυσικά. Μιας και δεν μπορούμε όμως να ταξιδέψουμε πραγματικά, ας ταξιδέψουμε νοερά.

Ο πρώτος μας προορισμός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από το παραμυθένιο Λονδίνο. Χιλιάδες άνθρωποι ταξιδεύουν στο Λονδίνο την περίοδο των Χριστουγέννων για να ζήσουν τη μαγεία που προσφέρει μέσα από όλες τις εκδηλώσεις και τις Χριστουγεννιάτικες αγορές. Όσο για τις βιτρίνες των καταστημάτων δεν θα πω πολλά αλλά θα σου δείξω μερικές φωτογραφίες και θα καταλάβεις.

Photos Credits: @london.the.city

 

 

Δεύτερος προορισμός θα είναι στην πιο ερωτική πόλη... το Παρίσι! Πόσο θα ήθελα να βρίσκομαι εκεί τώρα. Και ποιος δεν θα ήθελε να βρίσκεται στην πόλη του Φωτός κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων; Για σένα που είσαι ρομαντική και αγαπησιάρικη ψυχή σίγουρα το Παρίσι είναι ο απόλυτος προορισμός για να ταξιδέψεις με το έτερον ήμισυ και να ερωτευτείς ακόμα περισσότερο. Προς το παρόν κλείσε τα μάτια και ονειρέψου ότι βρίσκεσαι εκεί.

Photo Credits: @theadventurousbug

Photo Credits: @vivreparis

Τρίτος προορισμός είναι η χλιδάτη Βιέννη. Όλες οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα στους δρόμους αλλά και τις πλατείες της Βιέννης.  Το ιστορικό της κέντρο δεν θα σε αφήσει λεπτό να κουραστείς αφού είναι τόσο επιβλητικό και σίγουρα θα αποτυπωθεί στο μυαλό σου.

Photo Credits: @vienna_austria

Photo Credits: @viennatouristboard

Photo Credits: @withinstalovealex

Για το τέλος, άφησα το χωρίο του Άγιου Βασίλη που βρίσκεται στη Λαπωνία, της Φινλανδίας. Αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους προορισμούς που ο κάθε μικρός και μεγάλος ονειρεύεται να επισκεφθεί κάποια μέρα. Το χιονισμένο τοπίο, η γιορτινή ατμόσφαιρα και η πρωτόγνωρη εμπειρία που θα ζήσεις εκεί, θα σου μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά.

Photos Credits: @skyparksantasvillage

Τώρα κλείσε τα μάτια, διάλεξε έναν από τους πιο πάνω προορισμούς και απλά ταξίδεψε νοητά.  

Υ.Γ. Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι, αυτό που πραγματικά θέλω είναι να είμαι με την οικογένεια μου και να είμαστε όλοι καλά αυτές τις γιορτινές ημέρες.  

Love,
K.
xx

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9109 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2712 s // Total time: 2.1821 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X