Συγκλονίζει γνωστή προσωπικότητα στο νησί μας μετά το ατύχημα στο πρόσωπο


Συγκλονίζει γνωστή προσωπικότητα στο νησί μας μετά το ατύχημα στο πρόσωπο

\"Τα παιδιά με έβλεπαν στην βεράντα και έλεγαν \"α το φάντασμα\"!

H Ρούλα Δημητριάδου Τσαλίκη είναι μια από τις παίκτριες που απολαμβάναμε καθημερινά στην εκπομπή μόδας της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ "My Style Rocks", η οποία έδωσε συνέντευξη μετά την αποχώρηση της στην επίσης απογευματινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ "Love It".

H γνωστή make up artist που για αρκετό καιρό ζούσε και εργαζόταν στην Κύπρο ανέφερε πως ακούει τις συμβουλές των κριτών και προσπαθεί κάθε φορά να διορθώσει τα λάθη της ενώ αποκάλυψε πως αυτός που την προέτρεψε να πάει ήταν ο κουμπάρος της Γιώργος Τσαλίκης. "Στεναχωρήθηκα πολύ που έφυγα. Τα παιδιά με ψήφισαν επειδή ήμουν πολύ δυνατή ενδυματολογικά. Θεωρώ δυνατούς παίκτες την Αρετή, την Τζένη και τον Μηνά", είπε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για το ατύχημα που είχε σε ηλικία 10 ετών: "Έκανε αναρρόφηση το μπουκάλι με το οινόπνευμα και έσκασε στο πρόσωπό μου με πάρα πολύ πόνο και σημάδια. Τα παιδιά είναι πολύ σκληρά σε αύτη την ηλικία. Όταν έβγαινα στη βεράντα έλεγαν "α το φάντασμα". Έχω πολλές ανασφάλειες και αυτός ήταν και ο λόγος που έγινα make up artist". Σε παλαιότερες δηλώσεις της μάλιστα είχε πει επίσης: "Ήμουν στο νοσοκομείο, δεν έβλεπα. Ήταν κολλημένα τα μάτια μου, το στόμα μου... Η παιδική μου ηλικία ήταν σκληρή".

Tags ρουλα δημητριαδου τσαλικη, διασημοι, my style rocks, ΣΙΓΜΑ, showbiz cy, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0672 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3315 s // Total time: 2.3987 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X