Nuxe Bio Organic: Ισχυρά, αισθησιακά, κοινωνικά υπεύθυνα βιολογικά καλλυντικά


Nuxe Bio Organic: Ισχυρά, αισθησιακά, κοινωνικά υπεύθυνα βιολογικά καλλυντικά

H βιολογική \"πράσινη\" τεχνολογία και οι 100% φυσικές αρωματικές νότες έρχονται σε συνδυασμό, για να χαρίσουν στην επιδερμίδα τον απόλυτο αισθησιασμό.

Μπείτε στη νέα εποχή…Την εποχή που η ομορφιά γιορτάζει τη δύναμη της φύσης, με την πιστοποιημένη οργανική σειρά προϊόντων περιποίησης δέρματος – όπου τα οργανικά συστατικά, η βιολογική "πράσινη" τεχνολογία και οι 100% φυσικές αρωματικές νότες έρχονται σε συνδυασμό, για να χαρίσουν στην επιδερμίδα τον απόλυτο αισθησιασμό.

Ανακαλύψτε την πλευρά της ομορφιάς που είναι κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνη, από το περιτύλιγμά και τη συσκευασία του προϊόντος μέχρι την φόρμουλα σύνθεσής του!

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ "ΠΡΑΣΙΝΗ" ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η φύση είναι ένα υπαίθριο "εργαστήριο" όπου η ποικιλομορφία του, προσφέρει τα πιο αποτελεσματικά φυσικά συστατικά, σε αυτούς που έχουν την δυνατότητα να τα διακρίνουν. Αυτό, είναι κι ο πυρήνας της ομάδας τεχνογνωσίας της Nuxe.

Για τη νέα πιστοποιημένη οργανική σειρά προϊόντων περιποίησης δέρματος, η Nuxe επέλεξε υψηλής ποιότητας φυσικά και ενεργά συστατικά για να μπορεί να στοχεύσει αλλά και να καλύψει βασικές ανάγκες της επιδερμίδας.

Η NuxeE έδωσε προτεραιότητα στα φυσικά συστατικά που προέρχονται από βιολογική ‘πράσινη’ τεχνολογία, επιλέγοντας με προσοχή τη μέθοδο εξαγωγής και επεξεργασίας που ταιριάζει σε κάθε φυτό, έτσι ώστε η διαδικασία να επηρεάζει στο λιγότερο το περιβάλλον. Τα εκχυλίσματα από τα φυτά, θα προσφέρουν ορατά αποτελέσματα για μια όμορφη επιδερμίδα.

ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

ΥΦΕΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

Η φύση δεν παύει ποτέ να μας εκπλήσσει και να ξυπνά τις αισθήσεις μας. Με την εικόνα αυτή πίσω από τη φιλοσοφία της Nuxe, η Nuxe Bio Organic προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία για όλες τις αισθήσεις σε κάθε χρήση των προϊόντων της σειράς.

Τα αρώματα έχουν μοναδική και 100% φυσική σύνθεση, σε κάθε προϊόν. Οι υφές γίνονται ένα με την επιδερμίδα κι έτσι επιτυγχάνεται ένα αισθησιακό αποτέλεσμα.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΥΚΛΟ ΖΩΗΣ

Από την ίδρυσή της η Nuxe, έχει σαν αποστολή την προστασία του περιβάλλοντος προσπαθώντας συνεχώς να μειώνει τις επιπτώσεις των προϊόντων της προς το περιβάλλον.

Η σειρά Nuxe Bio Organic, είναι κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνη σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής της: από το περιτύλιγμα και τη συσκευασία μέχρι τη σύνθεση του προϊόντος και την ανακύκλωση του.

C.A. Papaellinas Ltd. Λεωφόρος Γιάννου Κρανιδιώτη 2235, Λατσιά, Λευκωσία, Κύπρος Τηλ: +357 22741741

 

Tags NUXE BIO ORGANIC, beauty, face, Ομορφια, προσωπο, nuxe


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3794 s (233 Queries.) // Parse time: 1.5608 s // Total time: 3.9401 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X