Pharrell Williams: Λάνσαρε το δικό του beauty brand "Humanrace"


Pharrell Williams: Λάνσαρε το δικό του beauty brand "Humanrace"

Το \"Humanrace\" είναι το νέο skincare brand του γνωστού τραγουδιστή.

Ο Pharrell Williams μόλις λάνσαρε το νέο του skincare brand με την επωνυμία "Humanrace". Η σειρά περιλαμβάνει ένα trio gender–neutral και sustainable skincare προϊόντων με το όνομα "Three Minute Facial".

"Το Humanrace Skincare δεν κάνει διαχωρισμούς με βάση τη φυλή ή το φύλο" λέει ο Williams. "Δημιουργούμε προϊόντα για ανθρώπους: Όλοι γεννιόμαστε με το ίδιο δέρμα και το Humanrace γιορτάζει αυτό ακριβώς".

Το πρώτο βήμα του "Three Minute Facial" είναι το Rice Powder Cleanser, το οποίο δημιουργεί αφρό όταν αναμιγνύεται με νερό και περιέχει AHA. “Θέλουμε όλοι να έχουν αυτή την αλχημική αίσθηση όταν βλέπουν κάτι να μετατρέπεται από σκόνη σε αφρό", λέει ο τραγουδιστής-παραγωγός. "Σαν μαγεία, νιώθεις αυτή την αίσθηση στο δέρμα σου". Καθώς πολλές φορές έχει αποδώσει τη νεανικότητα της επιδερμίδας του στην απολέπιση, το δεύτερο βήμα είναι το Lotus Enzyme Exfoliator με 8% γλυκολικό οξύ. Το τρίτο προϊόν είναι η Humidifying Cream, η οποία περιέχει squalane για βαθιά ενυδάτωση.

Το νέο αυτό επαγγελματικό βήμα του Pharrell Williams έγινε με την καθοδήγηση και τη συνεργασία της προσωπικής του δερματολόγου, Elena Jones, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη τις skincare συμβουλές που του έχουν δώσει οι φίλοι του. 

Μια από τις καλές του φίλες, η Naomi Campbell τον έμαθε να πλένει το πρόσωπό του με κυκλικές ανοδικές κινήσεις ενώ όπως παραδέχθηκε ο ίδιος, στο παρελθόν δεν φρόντιζε τη επιδερμίδα του. "Η δερματολόγος μου με έκανε να βλέπω τα πράγματα διαφορετικά", είπε σε συνέντευξή του. "Τότε κατάλαβα ότι η περιποίηση της επιδερμίδας είναι απαραίτητη. Το πρόσωπο είναι η έκφραση της προσωπικότητά σου- πρέπει να το φροντίζεις".

Κεντρική φωτογραφία: EPA

Φωτογραφίες: Instagram/ @humanrace

Tags Humanrace, Pharrell Williams, skincare, face, beauty, Ομορφια, επιδερμίδα, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1234 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3434 s // Total time: 2.4668 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X