Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Μια έλλειψη ισορροπίας και κάποια δυσαρμονία δεν σας αφήνει να απολαύσετε μια μέρα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάτι σας ενοχλεί, κάτι σας φταίει αλλά δεν μπορείτε να αποφασίσετε. Το όραμα σας λείπει κατά την σημερινή μέρα και μπορεί μεν να δουλεύετε και να προσπαθείτε για το καλύτερο, εάν δεν ξέρετε όμως προς τα πού θέλετε να πάτε, τα πάντα είναι ανώφελα.

Ταύρος

Θα έχετε την τάση να αναλαμβάνετε ευθύνες ή επιπλέον εργασία, υπερεκτιμώντας τις δυνατότητες σας. Καλύτερα να απορρίψετε κάποια δουλειά και να είστε εμπρόθεσμοι, παραδίδοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα, παρά να αγχώνεστε και να παρουσιάσετε τελικά κάτι μέτριο ή ελλιπές.Θα χρειαστεί επίσης να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και με την φυσική σας κατάσταση. Ίσως είναι καιρός να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες και να εντάξετε την άσκηση στην ζωή σας για να προλάβετε τα δύσκολα…

Δίδυμοι

Έχετε πολύ και δημιουργική ενέργεια και είναι η ιδανική μέρα να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που χρονίζουν. Από την βιασύνη σας όμως κινδυνεύετε να κάνετε λανθασμένες κινήσεις. Μπορείτε να καταγράψετε επιτυχία στην νέα επιχειρηματική σας προσπάθεια ή στην νέα δουλειά που ξεκινάτε, αρκεί να καταφέρετε να θέσετε υπό έλεγχο την ισχυρογνωμοσύνη σας…

Καρκίνος

Η σχέση σας είναι σε καλό δρόμο, κάτι φαίνεται όμως να σας προβληματίζει σήμερα ή να σας δημιουργεί το αίσθημα του ανικανοποίητου. Θα πρέπει να αναζητήσετε τις απαντήσεις στον εαυτό σας, γιατί ενδεχομένως δεν δεσμεύεστε απόλυτα στην σχέση αυτή.

Λέων

Αποφύγετε να ασκήσετε πίεση κατά τη διάρκεια της μέρας στις προσωπικές σας υποθέσεις.  Η καλύτερη επιλογή για την ώρα είναι να αφήσετε τον χρόνο να κυλίσει. Όσον αφορά τα οικονομικά ζητήματα, συνιστάται να είστε προσεκτικοί. Πρέπει να αποφύγετε ακριβές αγορές, μεγάλες δαπάνες για αναψυχή ή επενδύσεις σε επιχειρήσεις με μεγάλο ρίσκο.

Παρθένος

Ρίξτε όλο το βάρος των προσπαθειών σας στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε βάθος χρόνου. Ροπή στην καλοπέραση θα φέρει επίσης η μέρα, καθώς και ευκολία στην απόκτηση ακριβών αγαθών… Αντέχει όμως ο προϋπολογισμός σας;

Ζυγός

Προσέχετε τον τρόπο που εκφράζετε τις απόψεις σας σήμερα στον επαγγελματικό σας χώρο, γιατί είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε και να δημιουργηθούν από το πουθενά προβλήματα με τους συνεργάτες.Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να έχετε εμμονές με την υγεία σας. Παρόλα αυτά εάν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα υγείας, καλό θα ήταν να επισκεφτείτε τον γιατρό σας για κάθε ενδεχόμενο.

Σκορπιός

Αυξημένη προσοχή και ψυχρή αντιμετώπιση απαιτεί η όποια δουλειά σήμερα! Νέοι τομείς δράσης που αξίζει να εξερευνήσετε εμφανίζονται μπροστά σας. Σας δίδεται υπόσχεση για βοήθεια και στήριξη, που θα πραγματοποιηθεί λίγο αργότερα. Ο τρόπος των επικοινωνιών σας θα έχει ένα δραματοποιημένο ύφος. Ίσως κάποιος να προσπαθήσει να σας «παραμυθιάσει» ή να σας εξαπατήσει.

Τοξότης

Σήμερα δείχνετε ανεκτικότητα στους γύρω σας και επιζητάτε την ηρεμία! Παρά την προσπάθεια σας να γεφυρώσετε το χάσμα με τον σύντροφό σας, οι προσπάθειες σας φαίνεται να μην έπιασαν τόπο. Μην απογοητεύεστε, γιατί δεν έχουν χαθεί τα πάντα. Μια αιφνίδια οικονομική ένεση θα σας χαροποιήσει και θα δώσει μια βαθιά ανάσα στον οικονομικό τομέα.

Αιγόκερως

Δυσκολίες και δυσαρμονίες θα βρεθούν στον δρόμο σας σήμερα! Μην προσπαθήσετε να τις αγνοήσετε, γιατί θα σας ταλαιπωρήσουν περισσότερο. Ασχοληθείτε σοβαρά με ότι προκύψει και λύστε το με αποφασιστικότητα. Μην υπαναχωρείτε ως προς τις ηθικές αξίες και πιστεύω σας, ακόμη και αν έχετε την στήριξη των γύρω σας. Αργά ή γρήγορα θα κλιθείτε να πληρώσετε τις συνέπειες των πράξεων σας.

Υδροχόος

Κατάλληλη μέρα για αλλαγές, για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να υιοθετήσουν τις απόψεις σας. Απομακρυνθείτε και σκεφτείτε ξεκάθαρα και στην συνέχεια επιβληθείτε με τρόπο απόλυτο, εμπνέοντες σιγουριά. Κάποια έκτακτα έσοδα μπορούν να τονώσουν τον προϋπολογισμό σας σήμερα, μην απογοητευτείτε όμως εάν διαπιστώσετε ότι δεν θα είναι όσα αναμένατε ή ελπίζατε να είναι.

Ιχθείς

Αισθάνεστε ότι δεν σας αγαπάνε αρκετά ή ότι ο δεσμός σας εξελίχθηκε προς την λάθος κατεύθυνση. Όλα όμως βρίσκονται στο μυαλό σας… Ένα άτομο ίσως φωτίσει κάποια άγνωστα μονοπάτια μέσα σας που θα σας οδηγήσουν σε μια νέα περιπέτεια. Τα τρέχοντα οικονομικά σας φαίνεται να πάνε αρκετά καλά, υπάρχουν όμως υποθέσεις από το παρελθόν που χρειάζονται ρύθμιση…

  Από την Αλίντα Κανάκη

πηγή:thebestgr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3417 s (226 Queries.) // Parse time: 0.4023 s // Total time: 2.7440 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X