Προετοιμάστε το δέρμα σας για τη μεγάλη ημέρα


Προετοιμάστε το δέρμα σας για τη μεγάλη ημέρα

Ξεκινήστε αρκετούς μήνες πριν την προετοιμασία.

Τα βήματα είναι απλά και μπορείτε όλες να τα ακολουθήσετε. Μπορείτε να επιλέξετε διάφορα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στην αγορά ή να φτιάξετε μόνες σας με υλικά που έχετε στην κουζίνα σας. Φροντίστε λοιπόν 6 μήνες πριν τη μεγάλη ημέρα, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα να κάνετε τα εξής βήματα για την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Απολέπιση: Αποβάλλετε τα νεκρά κύτταρα από το σώμα σας και καθαρίστε τους πόρους. Είναι ένας τρόπος να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας και να αποκτήσει λάμψη. Το ιδανικό είναι να κάνετε τρεις φορές την εβδομάδα.

Αυξήστε τα αντιοξειδωτικά: Cranberry, νερό με λεμόνι, σταφύλια είναι κάποια είδη τροφών και ροφημάτων που διώχνουν τις τοξίνες. Επίσης κρέμες που περιέχουν τριαντάφυλλο ή φύλλα τσαγιού έχουν αντιοξειδωτική δράση στην επιδερμίδα σας.

Περιποίηση προσώπου: Ο καθαρισμός προσώπου και η ενυδάτωση δεν πρέπει να γίνουν την τελευταία στιγμή. Είναι λάθος να αμελείτε το πρόσωπό σας και να τρέχετε την τελευταία εβδομάδα πριν το γάμο σας να κάνετε καθαρισμό. Τουλάχιστον 6 μήνες πριν επισκεφθείτε την αισθητικό σας ή το δερματολόγο σας και συμβουλευτείτε τους για το τι πρέπει να κάνετε. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να δείτε και την αντίδραση που θα έχει η επιδερμίδα σας στις κρέμες που θα βάλετε.

Tags οργανωση, περιποίηση, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1274 s (251 Queries.) // Parse time: 0.2869 s // Total time: 2.4143 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X