Ανδρέας Γεωργίου: Οικογένεια και παιδιά οι επόμενοι στόχοι του Κύπριου πρωταγωνιστή!


Ανδρέας Γεωργίου: Οικογένεια και παιδιά οι επόμενοι στόχοι του Κύπριου πρωταγωνιστή!

Η αποκάλυψη που έκανε και δεν περιμέναμε  

Ο Ανδρέας Γεώργιου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό "7 μέρες tv" όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα ριάλιτι που επέστρεψαν αυτή την χρονιά δυναμικά στη ζωή μας και αποκάλυψε τους στόχους του για τη νέα χρονιά με τις δηλώσεις του για την προσωπική του ζωή να ήταν αναπάντεχες. 

Τι γνώμη έχετε για τα ριάλιτι προγράμματα, τα οποία επέστρεψαν στην τηλεόραση;

"Υπάρχουν ριάλιτι και ριάλιτι, όπως στη μυθοπλασία υπάρχουν σειρές και σειρές. Θεωρώ ότι κάποια concept που έρχονται από το εξωτερικό δεν ταιριάζουν καθόλου στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα και στην κουλτούρα μας ως λαού. Όλα τα είδη πρέπει να έχουν το χώρο τους στην ψυχαγωγία, προκειμένου να υπάρχει πλουραλισμός και ποικιλία στο πρόγραμμα, ώστε να έχει την επιλογή ο τηλεθεατής"

Πώς ήταν το 2020 σε προσωπικό επίπεδο για σας; Ήταν μια καλή χρονιά;

"Σίγουρα, το 2020 ήταν ένα δύσκολο έτος για όλη την ανθρωπότητα. Σε προσωπικό επίπεδο, είχα τη δυνατότητα για πρώτη φορά έπειτα από πάρα πολλά χρόνια να μηδενίσω το κοντέρ, να εμβαθύνω, να αναθεωρήσω, να οργανωθώ στρατηγικά και να χτίσω καινούργιους πυλώνες, γιατί το ένιωθα πραγματικά ανάγκη. Από την άλλη, χάσαμε πολλά, όπως και ο περισσότερος κόσμος".

Υπάρχουν στόχοι που δεν έχουν κατακτηθεί; Και ποιοι είναι αυτοί;

"Από μικρός πάντα έβαζα στόχους 5ετίας. Σύντομα συμπληρώνω αυτήν την 5ετία της ζωής μου και το σχέδιο είναι έτοιμο για την υλοποίηση των επόμενων στόχων. Πιο πολύ έχει να κάνει με το αντικείμενο μου και την εξέλιξη του. Από προσωπικής πλευράς, σίγουρα θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά, οπότε και αυτό είναι στα σχέδια μου".
 

Tags ανδρεας γεωργιου, διασημοι, showbiz cy, showbiz κύπρος, celebrities, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1466 s (230 Queries.) // Parse time: 1.7805 s // Total time: 4.9271 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X