Μαρία Σολωμού: Αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο ο γιος της μένει μαζί με τον πατέρα του [βίντεο]


Μαρία Σολωμού: Αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο ο γιος της μένει μαζί με τον πατέρα του [βίντεο]

Η συμφωνία που έκανε με τον Μάριο Αθανασίου για το παιδί τους.

Άκρως αποκαλυπτική με τα λεγόμενα της εμφανίστηκε απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή “Τhe2nightshow”, η Μαρία Σολωμού.

Η Ελληνίδα ηθοποιός αναφέρθηκε στη προσωπική της ζωή και στον 15χρονο γιο της, Αλέξανδρο, μιλώντας μεταξύ άλλων για την εφηβεία που περνάει μαζί του καθώς για την απόφαση να μένει μαζί με τον πατέρα του, Μάριο Αθανασίου, τα τελευταία δυο χρόνια.

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Σολωμού: Αποκαλύπτει δημόσια αν είναι σε σχέση [βίντεο]

Η Μαρία Σολωμού χαρακτηριστικά σχολίασε: “Ο Αλέξανδρος είναι 15. Ευτυχώς η εφηβεία του δε θυμίζει τη δική μου. Η καραντίνα είναι η καλύτερη του. Δεν βγαίνει από το σπίτι Ευτυχώς δε μου θυμίζει εμένα. Εγώ ήμουν άγριο νιάτο. Μπορούσα να σπάσω και παράθυρο για να βγω έξω. Δεν έχει ακόμα ξελυσσάξει, περιμένω ακόμα. Ο Αλέξανδρος είναι σπιτόγατος[...] Από τα 13 του, μένει με τον μπαμπά του. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε. Ήρθε η εφηβεία. Ο Μάριος μου είπε θέλω πάρα πολύ και ο Αλέξανδρος γούσταρε. Διάφορες φίλες μαμάδες μου λένε πως δε θα μπορούσαν να το κάνουν ποτέ. Αλλά τον βλέπω όποτε θέλω και μιλάω συνέχεια μαζί του". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags μαρία σολωμού, διασημοι, Μαριος Αθανασιου, γιος, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2671 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2707 s // Total time: 2.5378 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X