Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "'Έφυγα από το GNTM γιατί δεν περνούσα καλά" [βίντεο]


Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "

Αφοπλιστικά ειλικρινής εμφανίστηκε το νεαρό μοντέλο.

Τους λόγους για τους οποίους δεν την βλέπουμε φέτος στη θέση της ως κριτή στο GNTM, αποκάλυψε χωρίς δισταγμό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το νεαρό μοντέλο, φιλοξενήθηκε από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “Τhetonightshow”, το βράδυ της Πέμπτης, 3 Δεκεμβρίου πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Διαβάστε ακόμα: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο νιώθει υπερηφάνια για τον Snik [βίντεο]

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην αποχώρηση της από το παιχνίδι αφού από εκεί έγινε ευρέως γνωστή τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Κύπρο.

Η ερώτηση ωστόσο για τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση δεν της έφερε καμία αμηχανία, με την ίδια να δηλώνει τα εξής: “Όχι δεν μετάνιωσα που έφυγα από το GNTM. Έκανε τον κύκλο του, τελείωσε. Δεν είχα να κάνω κάτι άλλο. Το αγαπώ το project αυτό. Ήμουν εκεί δυο χρόνια, μου έδωσε το έναυσμα. Αυτό με βοήθησε και με έβαλε μέσα στα πράγματα. Όταν υπάρχουν έντονες προσωπικότητες και καλοί και σωστοί επαγγελματίες μπορούν να συνυπάρξουν. Όταν τα μπερδεύεις γίνεται το πρόβλημα. Οι καλοί επαγγελματίες συνυπάρχουν παντού.Εγώ έφυγα από το GNTM γιατί θεωρώ πως δεν είχε να μου προσφέρει κάτι άλλο και θέλω να περνάω καλά. Δεν περνούσα καλά και οτιδήποτε δεν με κάνει να περνάω καλά το αλλάζω. Πάντα είμαι έτσι. Όπου και να είμαι, προσπαθώ πάντα να φτιάχνω το κλίμα προς το καλύτερο. Προσπαθώ πάρα πολύ να είναι χαρούμενοι οι συνεργάτες μου". Δείτε πιο κάτω το βίντεο [03:00]:

Tags ηλιανα παπαγεωργιου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, gntm, αποχωρηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8476 s (250 Queries.) // Parse time: 0.8565 s // Total time: 3.7041 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X