Μόλις είδαμε τα πρώτα 8 προϊόντα της σειράς JLoBeauty


Μόλις είδαμε τα πρώτα 8 προϊόντα της σειράς JLoBeauty

Η Jennifer Lopez μας έδωσε μια πρώτη γεύση από τη σειρά JLo Beauty που αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Ιανουαρίου 2021. 

Πριν λίγες ημέρες σε ενημερώσαμε για το λανσάρισμα της σειράς JLo Beauty το οποίο θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιανουαρίου 2021. Η Jennifer Lopez και δημιουργός του brand μας έδωσε από τώρα μια μικρή γεύση από αυτά που έχει δημιουργήσει.

Παράλληλα, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "Allure" στην οποία αποκαλύπτει τα πάντα γύρω από το νέο της επαγγλεματικό βήμα… "Το πρώτο πράγμα που με ρωτούν οι άλλοι δεν έχει σχέση με μουσική ή ταινίες αλλά με το δέρμα μου", παραδέχεται, περιγράφοντας πώς αποφάσισε να φτιάξει μια σειρά καλλυντικών. "Σαν ιδέα υπήρχε πάντα στο μυαλό μου αλλά χρειάστηκε να περάσουν 30 χρόνια για να γίνει πραγματικότητα", προσθέτει.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Τα πρώτα 8 προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν υπόσχονται να μας χαρίσουν επιδερμίδα τόσο λαμπερή, σφριγηλή και νεανική όσο αυτή της Jennifer Lopez. H ίδια μάλιστα αποκάλυψε ποιο είναι το "μαγικό" συστατικό στο οποίο βασίζεται η αποτελεσματικότητα των καλλυντικών (αλλά και η δική της υπέροχη εμφάνιση). Πρόκειται για μια φόρμουλα υψηλής τεχνολογίας με βάση το ελαιόλαδο και το εκχύλισμα φύλλων ελιάς που ονομάζεται Jlo Beauty Olive Complex.

Στόχος των συγκεκριμένων προϊόντων -που επιπλέον έχουν πολύ κομψές και πολυτελείς συσκευασίες- είναι να αυξήσουν τη φωτεινότητα του δέρματος, με hero product το JLo Glow Multitasking Serum που υπόσχεται επιδερμίδα λαμπερή όσο και της 51χρονης σταρ. Επίσης, σημαντικό "συστατικό" είναι ο δείκτης SPF, μιας και η Jennifer Lopez είναι πεπεισμένη για την ανάγκη προστασίας από την αντηλιακή ακτινοβολία.

"Όταν ήμουν περίπου 20 ετών πήγα σε έναν δερματολόγο στη Νέα Υόρκη ο οποίος μου είπε 'το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να χρησιμοποιείς αντηλιακό κάθε μέρα'. Του απάντησα ότι ζω στη Νέα Υόρκη και συχνά δεν χρειάζομαι αντηλιακό. Τότε εκείνος επανέλαβε: 'χρειάζεσαι αντηλιακό κάθε μέρα'. Ήταν η πιο σημαντική συμβουλή για την υγεία του δέρματός μου και γι ‘αυτό το SPF είναι ένα σημαντικό μέρος της σειράς".

Η σειρά JLoBeauty θα διατίθεται από την 1η Ιανουαρίου 2021 στο jlobeauty.com και οι τιμές τους θα κυμαίνονται από 36 έως 79 δολάρια (29,6 – 65 ευρώ). Δες τα προϊόντα όπως τα παρουσίασε η madamefigarogr στην πιο κάτω gallery:

Tags jlobeauty, JLO, beauty, face, makeup, make up, προσωπο, Ομορφια, Μακιγιαζ, Jennifer Lopez


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2052 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3708 s // Total time: 2.5760 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X