Κρίστη Αγαπίου: Αποκάλυψε πως κόλλησαν οικογενειακώς κορωνοϊό! 


Κρίστη Αγαπίου: Αποκάλυψε πως κόλλησαν οικογενειακώς κορωνοϊό! 

Τα συμπτώματα εκείνης και της κόρης της Ελύσιας  

Η Κρίστη Αγαπίου θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, απαντώντας σε ερωτήσεις διαδικτυακών της φίλων.

Το όμορφο μοντέλο εξομολογήθηκε πως πριν από μερικές εβδομάδες είχε κολλήσει κορωνοϊό με αποτέλεσμα να μπει σε καραντίνα με την οικογένειά της, καθώς είχαν βγει και οι τρεις τους θετικοί.

Η Κρίστη δεν έκρινε απαραίτητο να το ανακοινώσει τότε, ενώ όπως επισημαίνει στις αναρτήσεις της είχε έντονα συμπτώματα για μία εβδομάδα: “Είχα τρομερό πονοκέφαλο που δεν έφευγε ούτε με χάπια, έχασα την όσμησή μου και έντονους πόνους στο σώμα μου. Την πρώτη εβδομάδα ήμουν σαν ζόμπι. Αλλά όλοι μας έπρεπε να ήμασταν πολύ προσεκτικοί καθώς δεν είχαμε ιδέα πως κολλήσαμε. Κανείς δεν ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και αν δεν είχαμε κάποια συμπτώματα δεν θα κάναμε ποτέ τεστ”.

Όσον αφορά στην κόρη της Ελύσια, ανέφερε: “Η Ελύσια απλά έβραζε λίγο και κοιμόταν πολλές ώρες. Αλλά είχε πολλή διάθεση. Νόμιζε πως ήμασταν διακοπές. Δεν είχε συμπτώματα”. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές αναρτήσεις: 
 

Tags Κρίστη Αγαπίου, κορωνοιος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4059 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4665 s // Total time: 2.8724 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X