Ramona Filip: Το ρόφημα που πίνει πριν τη γυμναστική της


Ramona Filip: Το ρόφημα που πίνει πριν τη γυμναστική της

Τα μυστικά της σχεδιάστριας μόδας για καλλίγραμμο σώμα.

Η Ramona Filip είναι από τις γυναίκες που δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην εξωτερική τους εμφάνιση. Κάνει υγιεινή διατροφή, γυμνάζεται καθημερινά και προσέχει την επιδερμίδα της. Σε ότι αφορά μαλλιά, μακιγιάζ και ντύσιμο είναι πάντοτε στην εντέλεια ακολουθώντας όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Η σχεδιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας αποκάλυψε και ένα από τα μυστικά της για καλλίγραμμο σώμα. Συγκεκριμένα, μας έδειξε τι πίνει πριν τη γυμναστική της. Το θαυματουργό ρόφημα, λοιπόν, της Ramona Filip περιλαμβάνει μήλο και κανέλα!

Αξίζει να αναφέρουμε πως η κανέλα, είναι ένα μπαχαρικό που έχει αποδειχτεί ότι θεραπεύει και αδυνατίζει. Είναι πολύ σημαντική για τους διαβητικούς, γιατί ρυθμίζει τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα. Επίσης, μειώνει την κακή χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδια και έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές, αντιβακτηριακές και αντιθρομβωτικές ιδιότητες. Τέλος, το ασβέστιο και οι ίνες που περιέχει βελτιώνουν την υγεία του εντέρου και προστατεύουν έναντι των καρδιοπαθειών.

Το μήλο είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, βιοτίνη, κάλιο και φυτικές ίνες. Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, καταπολεμά την δυσκοιλιότητα και συμβάλλει στην μείωση της χοληστερίνης. Επιπλέον, τονώνει τον οργανισμό και τον αποτοξινώνει. Έχει ευεργετική επίδραση στην αρτηριακή πίεση και θεωρείται μία από τις καλύτερες διατροφικές επιλογές για την πρόληψη της νόσου Aλτσχάιμερ.

Ο συνδυασμός του μήλου με την κανέλα είναι ακόμα πιο ωφέλιμος γιατί όλες οι παραπάνω ιδιότητες του φρούτου δρουν συνδυαστικά με αυτές του μπαχαρικού, πολλαπλασιάζοντας τα τελικά οφέλη για τον οργανισμό μας.

 

 

Tags ραμονα, φίλιπ, Ramona Filip, health, ρόφημα, μηλο, ΚΑΝΕΛΑ, γυμναστικη, υγεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0574 s (249 Queries.) // Parse time: 0.2916 s // Total time: 2.3490 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X