Τα 5 καλύτερα κονσίλερ για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους


Τα 5 καλύτερα κονσίλερ για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους

Δώσε λάμψη και ξεκούραστη όψη στην περιοχή των ματιών σου με μια κίνηση.

Το κονσίλερ μας βοηθά να εξασφαλίσουμε ένα ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα χωρίς μαύρους κύκλους και σπυράκια. Αναμφίβολα είναι από τα προϊόντα που ολοκληρώνουν με τον πιο όμορφο τρόπο τη βάση μας.

Πώς να το βάζεις σωστά:

#1. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις κάποιο φον ντε τεν, εφαρμόστε πρώτα αυτό και στη συνέχεια το κονσίλερ. Αν το κάνεις αυτό θα διαπιστώσεις ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις μεγάλη ποσότητα κονσίλερ. Εάν εφαρμόσεις το κονσίλερ πρώτα, θα αφαιρέσεις το μεγαλύτερο μέρος του, κατά την τοποθέτηση του φον ντε τεν.

#2. Ο πιο κολακευτικός τρόπος για να εφαρμόσεις κονσίλερ είναι να σχεδιάσεις ένα τρίγωνο με τη βάση κάτω από τα μάτια. Αυτό το σχήμα δεν κρύβει μόνο τους μαύρους κύκλους, αλλά, παράλληλα, δημιουργεί αμέσως την ψευδαίσθηση ενός μίνι lifitng.

#3. Όταν εφαρμόζεις κονσίλερ σε ένα σπυράκι, ιδανικό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις μια μπατονέτα και όχι το δικό του εργαλείο για να αποφύγεις την μεταφορά μικροβίων.

#4. Για να αποφύγεις τη συσσώρευση του κονσίλερ στις πτυχές γύρω από τα μάτια, θα πρέπει αφού το εφαρμόσεις να αφαιρέσεις την περιττή ποσότητα χρησιμοποιώντας ταμποναριστά ένα χαρτομάντιλο στην εν λόγω περιοχή.

Κονσίλερ με χρώμα:  

Πράσινη απόχρωση: Την χρησιμοποιείς όταν θέλεις να κρύψεις ένα σπυράκι και ακολουθεί το φον ντε τεν που θα προσφέρει την απαραίτητη χρωματική ομοιομορφία.

Ροζ απόχρωση: Κατάλληλη για μαύρους κύκλους και έπειτα το κλασικό και αγαπημένο καλυπτικό, που θα δώσει έξτρα φως στην περιοχή.

Πορτοκαλί απόχρωση: Είναι ιδανικό για σταρένιο ή σκούρο δέρμα και αποδίδει θαυμάσια στην κάλυψη των δυσχρωμιών, όπως στις σκούρες κηλίδες. Επίσης, χαρίζει λάμψη σε μια χλωμή επιδερμίδα. Δες στην πιο κάτω gallery ποια είναι τα δικά μας αγαπημένα κονσίλερ:

Tags CONCEALER, ΚΟΝΣΙΛΕΡ, Ομορφια, Μακιγιαζ, beauty, makeup, make up, ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9347 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4085 s // Total time: 3.3432 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X