Κατερίνα Στικούδη: Έκανε την αποκάλυψη για τον τελικό του "Μy Style Rocks" [βίντεο]


Κατερίνα Στικούδη: Έκανε την αποκάλυψη για τον τελικό του "Μy Style Rocks" [βίντεο]

Η εβδομάδα του πολυαναμενόμενου τελικού.

Oι προβολείς και η λάμψη στο “Μy Style Rocks” είναι έτοιμη να πέσουν, καθώς αυτή είναι και η εβδομάδα που θα παρακολουθήσαμε τα τελευταία επεισόδια, μέσα από τη συχνότητα της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ.

Η οικοδέσποινα του show, Κατερίνα Στικούδη προέβη σε μια σημαντική αποκάλυψη κατά την έναρξη του χθεσινού επεισοδίου, ανακοινώνοντας όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε πριν την ανάδειξη του μεγάλoυ νικητή.

Χαρακτηριστικά ανέφερε τα ακόλουθα: “Καλώς ήρθατε στην τελευταία εβδομάδα του My Style Rocks, την εβδομάδα του μεγάλου τελικού. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ήρθε αυτή η στιγμή. Οι διαγωνιζόμενοι έχουν άγχος, όμως τα παιδιά εδώ και 15 εβδομάδες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να εξασφαλίσουν μια θέση στον μεγάλο τελικό. Από τους 8 διαγωνιζόμενους, μόνο οι 6 θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος. Η πρώτη μας αποχώρηση θα γίνει αύριο και η δεύτερη αποχώρηση θα γίνει στο θεματικό επεισόδιο της Πέμπτης. Όπως καταλαβαίνετε αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν πολλές αλλαγές, πάρα πολλές ανατροπές, γι αυτό πρέπει να μείνετε κοντά μας. Οι βαθμολογίες που θα παίρνουν καθημερινά οι διαγωνιζόμενοι θα επηρεάσουν πολύ το τελικό αποτέλεσμα. Η συνολική βαθμολογία τους θα συνυπολογιστεί στο τέλος με τις δικές σας ψήφους κι έτσι θα αναδειχτεί ο νικητής ή η νικήτρια του My Style Rocks. Η μάχη θα είναι σκληρή και αυτός που θα ξεχωρίσει θα είναι αυτός που θα κάνει τις καλύτερες επιλογές στιλιστικά".

 

 

Tags κατερίνα στικούδη,διασημοι,my style rocks,gossip,showbiz,celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1710 s (277 Queries.) // Parse time: 0.4291 s // Total time: 2.6001 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X