Η αναφορά του Σάκη Τανιμανίδη στο φύλο των μωρών που περιμένουν!


Η αναφορά του Σάκη Τανιμανίδη στο φύλο των μωρών που περιμένουν!

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωσή του για αποχώρηση από το “Survivor”  

Ο Σάκης Τανιμανίδης με σχετικό post του χθες, 14 Δεκεμβρίου ενημέρωσε τους followers του πως δεν πρόκειται να είναι ο παρουσιαστής του νέου κύκλου του “Survivor” που έρχεται τη νέα χρονιά στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ.

Διαβάστε ακόμα: Χριστίνα Μπόμπα: Είδαμε για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα [βίντεο]

Μιλώντας στις κάμερες των ελληνικών εκπομπών, είπε: “Είναι συγκινητικό γιατί έδωσα 3 χρόνια από τη ζωή μου, γιατί πέρασα καταπληκτικές στιγμές στον Άγιο Δομίνικο, γιατί είναι ένα project με το οποίο ταυτίστηκα πάρα πολύ, μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά κάποια πράγματα ξεπερνούν κάθε project, κάθε επαγγελματική απόφαση, κάθε εκπομπή και κάθε Survivor. Στο δικό μου μυαλό και στις δικές μου αρχές, η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα”.

Και συνέχισε, λέγοντας: “Η απόφαση δεν ήταν εύκολη. Δεν έχει σημασία αν είχα συμφωνήσει για την παρουσίαση του Survivor. Εγώ είχα ταυτιστεί με το project, αλλά δική μου άποψη σαν τηλεθεατής είναι ότι το Survivor δεν είναι ο παρουσιαστής του, είναι οι παίκτες του”.

Κατόπιν, αναφέρθηκε και στην εγκυμοσύνη της συζύγου του, Χριστίνας Μπόμπα, η οποία διανύει τον τρίτο μήνα της δίδυμης κύησής της: “Το θέλουμε αρκετό καιρό και δεν ερχόταν εύκολα και τελικά ο Θεός μας βοήθησε και είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να περιμένουμε δύο μωράκια. Δεν ξέρουμε ακόμα το φύλο των μωρών […] Δεν με νοιάζει καθόλου (σ.σ. το φύλο). Είμαι απλά χαρούμενος. Είμαι σίγουρα όχι προετοιμασμένος. Νομίζω θα με χτυπήσει ένα τρένο μόλις βγουν τα δύο μωράκια, αλλά θα είναι μία ευχάριστη “σύγκρουση” και την περιμένουμε πως και πως”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το gossiptvgr: 


 

Tags σακης τανιμανίδης, χριστίνα μπομπά, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3902 s (227 Queries.) // Parse time: 1.5067 s // Total time: 3.8969 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X