Βρήκα το πιο ωραίο δώρο για σένα για τα Χριστούγεννα


Βρήκα το πιο ωραίο δώρο για σένα για τα Χριστούγεννα

Beauty Line Beauty Box   

Δέκα ημέρες και κάτι ώρες απομένουν μέχρι τα φετινά “αλλιώτικα” Χριστούγεννα. Κατά την άποψη μου, η ωραιότερη και πιο σημαντική γιορτή του χρόνου, αφού όλοι ανυπομονούν να ξαναβρεθούν κοντά με τους αγαπημένους τους. Με τους γονείς τους, τους παππούδες και τις γιαγιάδες, τα εγγόνια, τα αδέρφια, τους φίλους. Μια γιορτή που θέλει να θυμίσει σε όλους, πόσο σημαντικό είναι να αγαπάς αλλά και να το εκφράζεις. Μια γιορτή που κάποιος θα σου φέρει ένα δώρο και θα νιώσεις ξανά παιδί.  Έστω και κάτι μικρό, που θα σε κάνει να χαμογελάσεις.  

Μπορεί φέτος τα σχέδια όλων μας να ανατράπηκαν λόγω της πανδημίας. Τίποτα όμως δεν μας εμποδίζει από το να κρατήσουμε το έθιμο αυτής της ημέρας, δείχνοντας και στέλνοντας την αγάπη μας μέσα από ένα δώρο. 

Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, θέλει ψάξιμο! 

Για εσένα λοιπόν που ακόμη ψάχνεσαι ή το άφησες για την τελευταία στιγμή, έχω την λύση! Το μελέτησα και είμαι απόλυτα σίγουρη ότι είναι το πλέον κατάλληλο δώρο, για την αδερφή σου, τη μαμά σου, τη φίλη σου ή ακόμη και για τον εαυτό σου. 

Μιας και περνάμε αρκετές ώρες στο σπίτι, πιστεύω ότι η κάθε γυναίκα έχει την ευκαιρία να φροντίσει τον εαυτό της περισσότερο από κάθε άλλη φορά.   Το Χριστουγεννιάτικο κουτί που σου δείχνω στη πιο πάνω φωτογραφία έχει όλα όσα χρειάζεσαι!  Όχι ένα, ούτε δύο αλλά οκτώ προϊόντα από τα καταστήματα Beauty Line, για να καλύψουν την καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης. 

Θες να κάνουμε unboxing και να σου δείξω ένα ένα τα προϊόντα;

Declare Eye Contour Perfect Eye Fluid 15ml 

Προϊόν φροντίδας ματιών το οποίο θρέφει αμέσως το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια και μειώνει τις υπάρχουσες γραμμές και ρυτίδες.

*Εφάρμοσε το πρωί ή / και το βράδυ.

Declare Soft Cleansing Enzyme Peel

Μία ιδιαίτερα απαλή μέθοδος απολέπισης, χωρίς τρίψιμο.  Τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και τα σωματίδια σμήγματος αφαιρούνται πολύ απαλά και ταυτόχρονα το δέρμα λειαίνει και τελειοποιείται. 

*Μπορεί να χρησιμοποιηθεί 1-2 φορές την εβδομάδα.  Πρόσθεσε περίπου 1 κ.γ σκόνη στη παλάμη του χεριού σου μαζί με λίγο νερό. Εφάρμοσε στο πρόσωπο (αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών) και κάνε απαλό μασάζ για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια ξέπλυνε καλά με ζεστό νερό. 

Declare Hydro Balance Hydro Boost Duo Care Fluid

Αυτό το βελούδινο απαλό, θρεπτικό κοκτέιλ του ωκεανού προσφέρει στο δέρμα άμεση υγρασία, βοηθώντας το να χαλαρώσει και να αναζωογονηθεί. Περιέχει ιχνοστοιχεία φυκών και εκχυλισμάτων φυκιών. 

*Ζέστανε το προϊόν στην παλάμη του χεριού σου και μετά άπλωσε το ελαφρά στο πρόσωπο και τον λαιμό και με απαλές κινήσεις κάνε μασάζ.

Declare Stress Balance Skin Meditation 

Σε περίπτωση που το δέρμα σου είναι ταλαιπωρημένο, το συγκεκριμένο προϊόν βοηθά στην προστασία αλλά και την ηρεμία του. 

*Περιποιήσου το δέρμα σου και απόλαυσε τη βαθιά χαλάρωση και το αίσθημα ευεξίας. 

Baija Royal Feast Body Scrub 212ml 

Περιέχει μια αποκλειστική φόρμουλα που συνδυάζει ποικιλία και άνευ προηγουμένου συγκέντρωση φυσικών συστατικών.  Αποτελείται από συστατικά με ευεργετικές ιδιότητες όπως μέλι, φυτικά έλαια, όλα εμπλουτισμένα με βιταμίνη Ε. 

*Αφήνει στο δέρμα σου ένα αξέχαστο άρωμα με νότες μελιού.

Baija Body & Bath Oil Royal Feast 50ml 

Το συγκεκριμένο προϊόν αποτελείται από συστατικά με ευεργετικές ιδιότητες όπως σουσάμι, γλυκό αμύγδαλο, ηλιέλαιο εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε. 

*Άφησε τον εαυτό σου να παρασυρθεί από το ακαταμάχητο άρωμα του καραμελωμένου μελιού. 

Baija Royal Feast Body Cream 75ml 

Η συγκεκριμένη κρέμα σώματος αποτελείται από συστατικά με ευεργετικές ιδιότητες όπως φυσικά εκχυλίσματα μελιού, λάδι καρύδας, βούτυρο καριτέ, αλόη βέρα, όλα εμπλουτισμένα με κεριά μέλισσας & Jojoba.

*Άπλωσε το σε όλο το σώμα και απόλαυσε το γκουρμέ άρωμα του. 

Anastasia Beverly Hills lip gloss 

Εάν λατρεύεις τα λαμπερά και μη κολλώδες lip gloss τότε αυτό που φοράω είναι ιδανικό για σένα.  

*Το χρώμα που πήρα είναι το Caramel. 

Love,

K. 

xx
 

Tags Beauty Line, δωρα, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, Κλέλια Γιασεμίδου, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8769 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3307 s // Total time: 2.2077 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X