Πάνος Κιάμος: Αναφέρθηκε πρώτη φορά στο πρόσφατο διαζύγιο και τα παιδιά του [βίντεο]


Πάνος Κιάμος: Αναφέρθηκε πρώτη φορά στο πρόσφατο διαζύγιο και τα παιδιά του [βίντεο]

Όσα δεν γνωρίζαμε για την προσωπική του ζωή.

Μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις έδωσε στον Γρήγορη Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης, 17 Δεκεμβρίου, ο Πάνος Κιάμος.

Ο Έλληνας καλλιτέχνης σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη, σχολίασε το πρόσφατο διαζύγιο από τη σύζυγο του, Ζαχαρούλα, ενώ έκανε και αποκαλύψεις για τα παιδιά του.

Διαβάστε ακόμα: Πάνος Κιάμος: Τίτλοι τέλους στον γάμο του

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως έγινε τραγουδιστής τονίζοντας πως οι γονείς του επέμεναν να γίνει γιατρός: “Πήρα την απόφαση να γίνω τραγουδιστής στα 12 μου χρόνια. Οι γονείς μου ήθελαν να γίνω γιατρός ήταν η εποχή που οι γονείς ήθελαν τα παιδιά τους να γίνουν επιστήμονες. Πήγαινα μαζί με τον πατέρα μου που τύπωνε αυτόγραφα και γνώριζα τους τραγουδιστές! Τραγουδούσα συνέχεια και ο πατέρας μου το πίστευε και το ήθελε. Ο πατέρας μου είναι ο μάνατζέρ μου! Δούλευε σε εργοστάσιο που τύπωναν τις αφίσες των καλλιτεχνών". 

Όσο αφορά το διάζυγιο και τα παιδιά του, ο Πάνος Κιάμος δήλωσε τα εξής: "Υπήρξαν αλλαγές  στη ζωή μου αλλά όταν υπάρχει κατανόηση όλα είναι καλά. Και τα παιδιά είναι καλά[...]Τα παιδιά μου ντρέπονται δεν τραγουδάνε ακόμα. Επίσης δεν ακούνε τα τραγούδια μου, ακούνε trap". Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, πάνος κιάμος, διασημοι, διαζυγιο, παιδια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8797 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3611 s // Total time: 2.2408 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X