Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021; 


Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021; 

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια  

Κριός

Η επικοινωνιακή σας δεινότητα μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε πιο γρήγορα στην λύση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζετε. Θα βρείτε κατανόηση και στήριξη σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σε ένα άτομο που δεν φανταζόσασταν ποτέ… Με χαρούμενες παρέες και με αγαπημένα σας πρόσωπα θα έχετε ένα ήρεμο βράδυ! Πάρτε αποστάσεις από την καθημερινότητα σας για να μπορέσετε να δείτε καθαρά την συνολική εικόνα.

Ταύρος

Το ερωτικό πάθος σας θα χρωματίσει έντονα την μέρα! Ωστόσο, εάν ο σύντροφός σας δεν το συμμερίζεται, φροντίστε να εκτονωθείτε με κάποιον άλλο τρόπο...  Κάντε μια βόλτα, δείτε μια ταινία, βρείτε ένα ενδιαφέρον χόμπι ή συνομιλήστε με φίλους. Βέβαια δεν είναι αυτό που θα θέλατε, αλλά τι να κάνετε… Ελέγξτε επίσης τη διατροφή σας!

Δίδυμοι

Ρίξτε βάρος της προσπάθειας σας για να προωθήσετε μελλοντικά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στο μέλλον. Προβλέπεται βελτίωση στα αισθηματικά θέματα. Η μέρα απαιτεί διαλλακτικότητα και υπομονή σε οικογενειακά θέματα.

Καρκίνος

Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες οικονομικές συναλλαγές ή νέα ξεκινήματα. Μια ευχάριστη συνάντηση μπορεί να πραγματοποιηθεί σήμερα ή μπορεί να σας γίνει μία πρόταση που θα σας ενθουσιάσει.

Λέων

Τα άστρα σήμερα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις στο επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε τα πράγματα με λογομαχίες. Αρκετά απαιτητικοί και ιδιόρρυθμοι γίνονται οι συνεργάτες στη δουλειά σήμερα. Κάντε υπομονή και μην οξύνετε τις καταστάσεις. Προς το βράδυ η πίεση που θα νιώσετε θα είναι κάπως υπερβολική.

Παρθένος

Οι δοσοληψίες αποδίδουν όταν γίνονται με καλή διάθεση! Προέχει το καθήκον σήμερα, το οποίο όμως μπορεί να σας εξασθενίσει πνευματικά και σωματικά. Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, συλλέξτε πληροφορίες και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν μοιραίες αργότερα. Ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα.

Ζυγός

Η διαίσθηση σας θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σήμερα στις επαφές και τις συνομιλίες επαγγελματικής φύσης που θα έχετε. Φροντίστε οι συνομιλίες σας να είναι ουσιαστικές. Μπορεί να αποκατασταθεί ένα επικοινωνιακό ή ερωτικό ζήτημα που σας ταλαιπώρησε αρκετά το τελευταίο διάστημα. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να έχετε συνείδηση των πράξεων σας. Προσοχή στα ποτά και τα ξενύχτια.

Σκορπιός

Έχετε έντονη την παρόρμηση να επιστρέψετε σε μια συναισθηματική σχέση και αναζητάτε την αφορμή. Πριν κάνετε το βήμα αυτό όμως θα πρέπει να είστε πεπεισμένοι ότι αυτή την φορά τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Πολλές προσδοκίες και ελπίδες θρέφατε και η μέρα μπορεί να σας διαψεύσει. Ο εγωισμός σας θα πρέπει να προσεχθεί, μια και είναι αυτός που δεν σας αφήνει πολλές φορές να δείτε την πραγματικότητα.

Τοξότης

Κάτι νέο πλανάται στην ατμόσφαιρα! Για κάποιους θα μπορούσε να είναι ένα νέο φλερτ, για κάποιους άλλους μια νέα δημιουργική απασχόληση. Σε επίπεδο επαγγελματικών, υπάρχει το ενδεχόμενο να αισθάνεστε ότι η καριέρα σας έχει βαλτώσει τον τελευταίο καιρό και ότι κάτι πρέπει να κάνετε. Σήμερα θα βρεθεί στον δρόμο σας η ευκαιρία που θα σας βγάλει από την στασιμότητα. Αδράξτε την!

Αιγόκερως

Ρίξτε βάρος στις προσπάθειες σας για να προωθήσετε μελλοντικά τα καινούρια σας επαγγελματικά σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις! Οι πλανήτες σας δημιουργούν οικογενειακά προβλήματα και φέρνουν κληρονομικά ξεκαθαρίσματα. Οι λογομαχίες θα είναι εις βάρος σας, αν γίνετε προκλητικοί.

Υδροχόος

Δείξτε υπομονή και μεγάλη προσοχή, τόσο στα  οικογενειακά, όσο και στα επαγγελματικά θέματα. Κάποιες συναντήσεις και επαφές ίσως να μην σας ευνοούν σήμερα! Αποφύγετε την λήψη σημαντικών αποφάσεων σε επαγγελματικά θέματα, εάν δεν τις έχετε επεξεργαστεί στο έπακρο….Μια μικρή έκπληξη κρύβει η μέρα αναφορικά με τα οικονομικά σας. Ίσως να πρόκειται για ένα ανέλπιστο μπόνους.

Ιχθείς

Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές ή ξεκίνημα νέου εγχειρήματος! Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις θα δώσουν νέα τροπή στην καθημερινότητα σας! Θα βρείτε την δύναμη να βρείτε λύσεις σε ένα πρόβλημα που σας δημιουργεί άγχος

 

Από την Αλίντα Κανάκη

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8491 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3710 s // Total time: 2.2201 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X